AcasăMONDENS-a aflat cine îi va lua locul lui Mihai Bendeac la masa...

S-a aflat cine îi va lua locul lui Mihai Bendeac la masa juriului de la iUmor. E o mare surpriză

S-a aflat cine îi va lua locul lui Mihai Bendeac la masa juriului de la iUmor. E o mare surpriză

Producătorii show-ului iUmor de la Antena 1 au găsit rapid un înlocuitor pentru Mihai Bendeac. Anunțul oficial este făcut chiar la începutul trailer-ului penzru un promo din ediţia viitoare. „Doamnelor și domnilor, juratul permanent de acum înainte este… Costel”.

Costel Bojoc a intrat de ceva timp în echipa postului Antena 1, fiind jurat și al show-ului „Stand Up Revolution”. Actorul a avut mare succes în episodul 4 de la „iUmor”, unde a fost cel de-al patrulea jurat, pe poziția de invitat.

De ce a plecat Bendeac de la iUmor

Mihai Bendeac ar fi avut un scandal monstru la iUmor și a decis să nu se mai prezinte la filmări, fără să anunțe pe nimeni. Actorul ar fi fost foarte deranjat că era filmat într-o pauză și s-au înregistrat vorbele sale foarte critice la adresa lui Mugur Mihăescu, faimosul actor și comediant, care a urcat și el pe scena iUmor.

„Momentan nu pot comenta”, a spus Mihai Bendeac. „Mai sunt trei ediții, nedifuzate încă”, a declarat actorul despre viitorul său ca apariții pe micile ecrane în postura de jurat al show-ului de la Antena 1.

author avatar
Andrei Ștefan