AcasăMONDENRupert Murdoch s-a răzgândit: nu mai face nuntă la 92 de ani...

Rupert Murdoch s-a răzgândit: nu mai face nuntă la 92 de ani / De ce a anulat logodna

Miliardarul Rupert Murdoch, proprietarul influentului grup media News Corp, şi-a anulat logodna cu Ann Lesley Smith la mai puţin de o lună după ce o anunţase public în presă.

Căsătoria lor ar fi trebuit să aibă loc în vara acestui an.

Motivele care au dus la ruperea logodnei

Magnatul media, în vârstă de 92 de ani, ar fi trebuit să se căsătorească cu Ann Lesley Smith, o fostă capelană a Poliţiei din San Francisco, în vârstă de 66 de ani. El a dezvăluit în luna martie că a cerut-o în căsătorie pe Ann Lesley Smith de Ziua Sfântului Patrick.

Dar, potrivit Vanity Fair, care citează surse din anturajul miliardarului, logodna a fost anulată brusc: Rupert Murdoch ar fi început să se simtă inconfortabil din cauza credinţelor evanghelice ale viitoarei sale soţii.

Ann Lesley Smith ar fi devenit a cincea lui soție

Rupert Murdoch a divorţat în august 2022 de cea de-a patra soţie a lui, modelul american Jerry Hall, după şase ani de viaţă comună.

Miliardaru american a fost căsătorit mai întâi între 1956 şi 1967 cu Patricia Booker, o însoţitoare de bord australiană, apoi, timp de peste 30 de ani, până în 1999, cu o jurnalistă britanică, Anna Mann, care a primit peste 1 miliard de dolari după divorţul lor, potrivit relatărilor apărute în presa din acea vreme.

S-a căsătorit din nou, la doar câteva zile după acel divorţ, cu o femeie de afaceri de origine chineză, absolventă a Universităţii Yale, Wendi Deng. Divorţul lor a fost pronunţat la New York în 2013.

author avatar
Andreea Vlad
398 afisari

3 COMENTARII

  1. S-o fi razgandit,ce-o fi zis,ba,daca nu mi se mai scoala,ce dreacu sa ma mai insor ? Sau i-o fi spus „fata ” ca nu mai are par la pasarica. Oricum,pana ii crestea ei parul,i se scula si lui p…..Si-o fi facut socoteala ca dureaza prea mult. Saptamana viitoare s-ar putea sa ne anunte ca se logodeste cu o pustoaica de 19 ani. Care sa-l revigoreze,nu sa-i tina predici evanghelice.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri