AcasăMONDENRupert Murdoch, PĂRĂSIT de soţie, la 91 ani. Ce motive a invocat...

Rupert Murdoch, PĂRĂSIT de soţie, la 91 ani. Ce motive a invocat femeia cu 26 ani mai tânără

Robert Murdoch, părăsit de soţie

Rupert Murdoch, preşedintele Fox Corp şi unul dintre cei mai bogaţi americani, a fost părăsit de soţie, la 91 de ani. Fotomodelul Jerry Hall a depus, vineri, oficial, actele de divorţ.

Femeia de 65 de ani a invocat „diferenţe ireconciliabile”.

Jerry Hall vrea pensie alimentară

Fosta soţie a mogului media doreşte ca omul de afaceri să-i plătească pensie alimentară într-un cuantum nespecificat, precum şi onorariilor avocaţilor.

Jerry Hall a precizat în cererea depusă la Tribunalul Superior din Los Angeles că „nu cunoaşte natura completă şi amploarea tuturor bunurilor şi datoriilor (lui Murdoch) şi va modifica această cerere atunci când informaţia va fi stabilită”.

A fost a 4-a soţie a lui Murdoch

Murdoch şi Hall s-au căsătorit într-o ceremonie discretă în Spencer House din Londra, în martie 2016. A fost a patra căsătorie pentru Murdoch şi prima pentru Hall. Ea a avut o relaţie cu Mick Jagger mai bine de 20 de ani şi au împreună patru copii.

Mogulul media controlează de asemenea News Corp, editorul Wall Street Journal, prin intermediul unui trust familial cu sediul în Reno, Nevada, care deţine o cotă de circa 40% din acţiunile cu drept de vot ale fiecărei companii.

author avatar
Andrei Ștefan
826 afisari

4 COMENTARII

  1. Ia vedeti ca de fapt ea a spus ca inca il iubeste si ca il astepta la Londra dar a primit tel de la el ca totul s-a terminat intre ei si dupa a depus ea actele, dar el a parasit-o de fapt.

  2. „„diferenţe ireconciliabile”? Asta înseamnă că nu mai are putirință? Ce să mai facă cu un moșneag de 91 de ani, să-i arate în oglindă unde trebuie să ajungă el?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger