AcasăMONDENRUBY, schimbare de look cu noroc, inainte de duelul DANSEZ PENTRU TINE...

RUBY, schimbare de look cu noroc, inainte de duelul DANSEZ PENTRU TINE (VIDEO)

Devotata trup si suflet cauzei pentru care a acceptat sa intre in „competitia visurilor”, cantareata a ales ca, intre antrenamentele obositoare de la „Dansez pentru tine”, sa faca o schimbare de imagine, inainte de duelul de vineri seara.

Iar noul look a fost cu noroc, pe langa faptul ca suvitele blonde pe care si le-a facut au fost pe placul fanilor. Ruby si Alexandru Ciobanu, partenerul ei de la „Dansez”, au reusit sa se miste bine pe ritmul muzicii, iar prestatia lor de pe ringul competitiei a fost apreciata, intr-atat incat, la finele serii au fost cei care au ramas in competitie, in detrimentul perechii Dana Matei-Giani Kirita.

Interpreta refrenului „Stinge lumina” e hotarata sa-si ajute cat de mult poate partenerul de echipa sa-si implineasca visul pentru care lupta la „Dansez pentru tine”. Si semn ca e implicata sufleteste in tot ce se intampla in concurs, stresul de la antrenamente, si faptul ca s-a atasat de colegii din celelate echipe, care, intre timp au fost eliminati, au facut-o, recent, pe Ruby, sa planga.

Impreuna cu Alexandru, cantareata lupta pentru a incerca sa-l sprijine pe bunul prieten al tanarului, Andrei, un baiat de doar 18 ani care a ramas paralizat in urma unui accident si are nevoie in continuare de tratamente pentru recuperare.

Vezi AICI cum au dansat Ruby si Alexandru, vineri seara, la „Dansez pentru tine”!

Sursa foto: Facebook/Ruby