AcasăMONDENRuby, probleme la "Dansez pentru tine"?

Ruby, probleme la „Dansez pentru tine”?

De dragul bunicii, Ruby da in mintea micilor vedete ale lui Dan Negru

Dupa ce saptamana trecuta i s-a interzis cu desavarsire sa mai mearga la concerte, Ruby nu prea si-a tinut cuvantul si a sustinut un concert in Brasov.

Dupa ce juratii de la „Dansez pentru tine” i-au reprosat ca nu prea o intereseaza sa isi invete dansurile si sa isi ajute partenerul, Ruby a incercat sa demonstreze ca poate. Mai ales ca a fost ajutata si de coregrafa sa, Doina Botis. De fapt, profesoara i-a interzis cantaretei sa mai mearga la concerte si spectacole pentru ca venea obosita la repetitiile pentru show. A promis ca nu mai merge la spectacole, si ca o sa se tina de cuvant, insa duminica seara a demonstrat ca face tot ce vrea.

Chiar daca stia ca nu are voie, Ruby a sustinut un concert in Brasov, acest lucru auntandu-l chiar pe pagina sa de Facebook. Fanii imediat au reactionat si s-au bucurat enorm ca o pot vedea la Brasov. Acum ramane de vazut daca va avea probleme din cauza acestui concert. Sau poate a si primit aprobarea din partea Doinei Botis. „Aceasta oboseala i-a facut pe ceilalaţi sa creada ca ea nu se implica in visul lui Andrei, ceea ce nu este adevarat”, a declarat Doina saptamana trecuta.

Ruby si Alexandru, cel care lupta pentru visul lui Andrei, de a se opera dupa ce a ramas paralizat in urma unui accident suferit in timp ce dansa, au trecut de doua ori de duel. In plus, in aceasta saptamana sunt pentru a treia oara condamnati la duel. Vineri au fost la duel cu Giani Kirita si Dana, cei din urma fiind eliminati.

author avatar
Andra Nesu