AcasăMONDENRoxana Ionescu si-a gasit sufletul pereche! Iata cine i-a cucerit inima!

Roxana Ionescu si-a gasit sufletul pereche! Iata cine i-a cucerit inima!

Roxana Ionescu iubeste din nou. La aproape doi ani de la divort, frumoasa asistenta iubeste din nou, insa colegii ei, Razvan si Dani, nu au fost deloc incantati de faptul ca blonda nu le-a dezvaluit mai devreme secretul.

Cei doi matinali de la Antena 1 s-au aratat deranjati de faptul ca Roxana Ionescu a pastrat secretul pana acum, si ca ei au aflat din presa faptul ca asistenta este indragostita pana peste cap. Asa ca, suparati, Razvan si Dani i-au sanctionat atat pe ceilalti colegi, cat si pe Roxana, care s-a aparat imediat: „De ce nu m-ati intrebat, ca va ziceam”, a spus Roxana la Neata.

Se pare ca cel care i-a cucerit inima blondei este un tanar patron de club din Timisoara, de care Ionescu este extrem de indragostita si langa care se simte fericita. Ea a fost fotografiata de paparazzi in timp ce se giugiulea cu acesta in Centrul Vechi din Capitala.

„E un domn inalt, frumos, are intentii bune cand vine vorba de mine. E foarte bine”, a mai povestit Roxana la Neatza despre noua ei poveste de iubire.

Foto: spy.ro

author avatar
Alina Costache