AcasăMONDENRoxana Ionescu, primele dezvaluiri despre misteriosul iubit!

Roxana Ionescu, primele dezvaluiri despre misteriosul iubit!

Roxana Ionescu, sau “Mama Natura” pentru cunoscatori, a fost pe primele pagini ale ziarelor dupa ce a declarat ca are un nou iubit.

Frumoasa blondina a fost insotita de fostul partener de la “Dansez pentru tine”, Stefan Rebeja, si le-a spus foarte relaxata jurnalistilor ca este iubitul ei.

Ei bine, nu e deloc asa. Cei doi au fost la botezul fetitei lui Catrinel si Gabriel Trifu in calitate de parteneri, nimic mai mult. Ambii sunt buni prieteni cu Catrinel, asadar au mers impreuna, dar nu au nicio idila.

„Am dansat toata noaptea si m-am simtit foarte bine. M-au intrebat cine este baiatul cu care am venit insotita iar eu am spus ca este iubitul meu. Eram foarte bine dispusa. El o cunoaste foarte bine pe Catrinel si suntem prieteni foarte buni. El era cel mai potrivit partener pentru mine pentru a merge la petrecere”, a explicat Roxana Ionescu in emisiunea “Drept la Tinta”.

„A fost minunat, m-am simtit ca in perioada Dansez pentru tine, mi-a rascolit niste amintiri din perioada in care am colaborat. M-am distrat, m-am simtit bine”, a spus si Stefan Rebeja.

Citeste si:

BOMBA! Roxana Ionescu si-a gasit sufletul pereche: “El este noul meu iubit!”

Roxana Ionescu danseaza pentru toti. Prima aparitie soc alaturi de un alt partener de la show-ul Pro TV

author avatar
Andra Nesu