AcasăMONDENRoxana Ionescu, in curand mireasa: Cu ea vreau o familie!

Roxana Ionescu, in curand mireasa: Cu ea vreau o familie!

Roxana Ionescu pare ca si-a gasit cu adevarat sufletul pereche. Desi sunt impreuna de relativ putin timp, noul ei iubit, Tinu Vidaicu, este apoape convins ca “Mama Natura” este femeia alaturi de care vrea sa isi intemeieze o familie.

Tinu Vidaicu pare ca are ganduri serioase cu Roxana Ionescu, pe care nu exclude ca la un moment dat chiar sa o ia de nevasta. Afaceristul a cunoscut-o pe colega lui Razvan si Dani cu ocazia unui eveniment care s-a desfasurat in clubul lui.

“Roxana a venit aici in calitate de ambasador al unui brand de bauturi. Am discutat, ne-am imprietenit si am pastrat legatura pe retelele de socializare. Mi-a spus apoi ca vrea sa-si faca Anul Nou aici, ca i-a placut atmosfera din club si am zis da, de ce nu, dar nu eram convins ca va veni. S-a tinut de cuvant, iar de la Revelion am ramas impreuna.

Stim amandoi ca o relatie la distanta nu este durabila si discutam despre asta. Eu vreau sa fac ce-si doreste Roxana, iar ea vrea sa se mute aici. Deocamdata mai are niste contracte de onorat”, a marturisit iubitul Roxanei Ionescu.

“Cred ca ea este persoana cu care vreau o familie. Ambii am avut experiente de viata asemanatoare, asa ca pot spune ca facem o echipa buna. Mama a cunoscut-o pe Roxana si pot sa spun ca se inteleg, rezoneaza bine”, a mai spus Vidaicu, pentru click.ro.

author avatar
Alina Costache