AcasăMONDENRoxana Ionescu cauta SOT cu bani care sa o scape de munca!

Roxana Ionescu cauta SOT cu bani care sa o scape de munca!

Dupa ce a fost inselata de fostul sot, imediat dupa nunta, chiar cu nasa lor, Roxana Ionescu pare pregatita pentru o noua relatie, marturisind unor surse din anturaj ca nu ar spune „nu” daca un barbat i-ar cere mana, mai ales in cazul in care pretendentul ar vea destui bani ca sa o intretina.

Acum, dupa mai bine de un an de la divort, Mama Natura, complet lipsita de noroc in dragoste, este pregatita pentru o noua casatorie. A profitat din plin de viata de burlacita, dupa ce a incheiat scurtul mariaj cu cel care i-a distrus viata inseland-o chiar cu nasa de cununie, mergand la toate petrecerile la care a fost invitata, si facandu-i pe barbati sa roiasca in jurul ei.

De la o vreme, insa, se pare ca vedeta isi doreste ceva mai mult, visand la momentul in care va aparea barbatul perfect, alaturi de care sa-si intemeieze o familie, nu neaparat pentru ca-si doreste o iubire ca-n povesti ci… pentru ca vrea sa scape de munca, noteaza libertatea.ro.

Se pare ca Roxana s-a confesat unei prietene bune, careia i-ar fi spus ca s-a saturat sa munceasca si ca ar vrea sa se marite cu un barbat cu bani, care sa o intretina, iar asta ar trebui sa se intample cat mai curand, mai ales ca are deja 28 de ani, potrivit aceleiasi surse.

Foto: cugetliber.ro

author avatar
Alina Costache