AcasăMONDENRoxana Ionescu are burtica de gravida! "Va dati seama ce e acasa...

Roxana Ionescu are burtica de gravida! „Va dati seama ce e acasa la ea?”

Foarte multe vedete autohtone au nascut in ultima vreme, sau urmeaza sa nasca in viitorul apropiat, asa ca, incercand sa fie in „tendinte”, cu o burta mare de gravida in ultimele luni s-a afisat si Roxana Ionescu.

 

Vedeta a aparut cu o burtica mare, in editia de joi a emisiunii „Neata cu Razvan si Dani”. Dar surpriza a fost cu atat mai mare cu cat colega ei, Flavia Mihasan, a aparut si ea cu burtica. Burtile celor doua au fost false, insa.  Roxana si Flavia si-au pus burti de gravidute pentru a arata cum se fac exercitiile in timpul sarcinii. Cele doua nu doar ca s-au descurcat de minune, dar au avut si ocazia sa vada, pe pielea lor, cum este atunci cand porti un copil in pantece.

Insa pentru realizatorii emisiunii matinale de la Antena 1, buticile celor doua au fost motiv de gluma. „Pe fetele le mai lasam gravide, adica in costum de gravide, sa se obisnuiasca parintii. Va dati seama ce e acasa la Ioneasca? Cred ca domnul Ionescu a scos vinul cel bun sa bea cand te-a vazut asa, iar parintii Flaviei au iesit pe scara si au dat prajituri vecinilor”, a glumit Dani Otil, dupa ce fetele au terminat exercitiile pentru gravidute.

author avatar
Alina Costache