AcasăMONDENRoxana Ionescu a dat lovitura: Vedeta de la “Neatza cu Razvan si...

Roxana Ionescu a dat lovitura: Vedeta de la “Neatza cu Razvan si Dani”, prezentatoarea unei noi emisiuni la Antena 1!

Pentru prima data, Roxana Ionescu va fi prezentatoarea unei emisiuni TV. Dupa ce a fost asistenta TV, iar acum colaboratoare permanenta a emisiunii “Neatza cu Razvan si Dani”, frumoasa blonda a batut palma cu sefii Antenei 1, unde urmeaza sa prezinte showul culinar “Junior Chef”.

“Junior Chef” este primul format de emisiune din Romania unde concurentii showului culinar sunt pusti talentati, pasionati de gatit. Peste 1500 de copii, numai unul si unul, adevarate talente in domeniul gastronomic, au participat la castingul organizat in tara de echipa “Junior Chef”, iar in curand cei mai talentati dintre ei vor intra in competitia pentru marele premiu.

Roxana Ionescu, prezentatoarea emisiunii, va ramane in culise alaturi de sustinatorii prichindeilor, oferindu-le ultimele sfaturi celor mici, inainte ca acestia sa se prezinte in fata juratilor: Anca Lungu, Horia Virlan si Marius Vizante.

“ ‘Junior Chef’ inseamna inainte de toate o realizare pentru mine, e prima emisiune pe care o prezint singura si va ocupa un loc special in inima mea. Ii apreciez foarte mult pe copiii care participa, eu n-am nici curajul sa incerc ce fac copiii astia aici. Imi transmit emotiile lor, dar totodata energia lor frumoasa, emotiile si reactiile lor imi umplu inima de bucurie. Este totul atat de frumos, incat simt ca traiesc un vis”, a marturisit Roxana Ionescu, citata de libertatea.ro.

Foto: realitatea.net

author avatar
Alina Costache