AcasăMONDENRoxana Ionescu a dat lovitura! Noul iubit al vedetei: "Relatia dintre noi...

Roxana Ionescu a dat lovitura! Noul iubit al vedetei: „Relatia dintre noi e…”

Roxana Ionescu este in al noualea cer. De o luna traieste o frumoasa poveste de iubire alaturi de un om de afaceri din Timisoara, Tinu Vidaicu, iar atunci cand presa a descoperit secretul, Roxana nici nu s-a gandit sa nege.

„Ne stim de prin noiembrie anul trecut, ne-am cunoscut chiar in clubul la care sunt partener. Ea a venit din partea unui brand cunoscut de bauturi, ea fiind ambasadorul marcii respective, si, normal, am stat putin de vorba. Formam un cuplu de la inceputul anului, dar nu pot spune ca dintr-o zi anume. La inceputul acestui an ne-am dat seama ca ne-ar sta bine impreuna, ca ne intelegem bine”, a povestit iubitul Roxanei Ionescu, pentru spynews.ro.

De asemenea, omul de afaceri timisorean recunoaste ca relatia cu asistenta de la „Neatza” este una serioasa, iar la adresa iubitei sale are numai cuvinte de lauda. „Este o fata cu adevarat extraordinara. M-a cucerit cu firea ei pozitiva, plina de entuziasm tot timpul. E plina de energie, e foarte fresh, tonica si, normal, e foarte placuta. Relatia dintre noi e deja serioasa, tinem mult unul la celalalt”, a subliniat Tinu Vidaicu, jumatatea Roxanei.

Cititi si:

„Momentam, suntem obligati sa facem naveta. Ea este cu job-ul de la Neatza, la Bucuresti, eu trebuie sa stau aici, la club, nu ne vedem cat am vrea. Dar ne vom descurca noi, suntem oameni mari. Sa vedem cum va evolua relatia si atunci vom lua o decizie. Si mie mi-ar fi greu sa renunt la Timisoara, ea are cariera in Bucuresti, dar vom vorbi despre asta cand va fi cazul”, a mai precizat iubitul Roxanei Ionescu.

Foto: spynews.ro

author avatar
Alina Costache