AcasăMONDENRomânul care îi "va da viaţă" lui Donald Trump. Imaginea fostului preşedinte...

Românul care îi „va da viaţă” lui Donald Trump. Imaginea fostului preşedinte al SUA, în mâinile lui Sebastian Stan

Hollywood-ul pregăteşte un film despre viaţa lui Donald Trump, iar actorul de origine română, Sebastian Stan, va interpreta rolul tânărului omul de afaceri în noua producție cinematografică „The Apprentice”, în regia lui Ali Abbasi.

Din distribuţie mai fac parte Jeremy Strong și Maria Bakalova.

„The Apprentice” se concentrează peperioada New York

„The Apprentice”, care a început filmările principale în această săptămână, se concentrează pe perioada în care Trump și-a construit afacerea imobiliară în New York, în anii ’70 și ’80.

”The Apprentice” este descris ca fiind o poveste care documentează începutul unei dinastii americane și abordează teme precum puterea, corupția și înșelăciunea.

Cine este Sebastian Stan?

Stan, care a primit o nominalizare la Emmy pentru rolul său ca bateristul Tommy Lee în miniseria biografică „Pam & Tommy” de la Hulu, a mai jucat în filmul Sony din acest an „Dumb Money”, în serialul Disney+ „The Falcon and the Winter Soldier” și în filmul din 2017 bazat pe fapte reale „I, Tonya”.

Maria Bakalova este cunoscută pentru filme precum „Borat Subsequent Moviefilm”, pentru care a primit o nominalizare la Oscar, „Bodies Bodies Bodies” și „The Bubble”.

author avatar
Andrei Ștefan
542 afisari

3 COMENTARII

  1. Nu merită să își pateze imaginea! Indiferent de cât de bună ar putea fi prestația lui Stan, Trump este o mizerie care își are locul in coșul de gunoi al istoriei. Nu e cazul să fie evocat în niciun film, indiferent de nuanța acestuia. Acest impostor merită să facă pușcărie și să fie dat uitării cât mai repede posibil.

  2. Un nenorocit Trump ăsta. A salvat zeci de mii de vieți, punând lesa teroristului global timp de patru ani. Inacceptabil!

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri