AcasăMONDENRivala lui Halep care a înnebunit Instagramul cu POZE HOT! O recunoști?...

Rivala lui Halep care a înnebunit Instagramul cu POZE HOT! O recunoști? Galerie foto incendiară

Rivala lui Halep care a innebunit Instagramul cu POZE HOT! O recunoști? Galerie foto incendiară / Sursa foto: printscreen Youtube

Până să reintre pe teren, fiind așteptată să evolueze luna viitoare la Australian Open, Camila Giorgi se poate spune că a dat lovitura pe Instagram! Cel puțin așa se vede din reacțiile fanilor, care i-au văzut cele mai recente poze.

Una dintre cele mai cunoscute jucătoare italiene de tenis ale momentului a reușit fără prea mari eforturi să le ridice pulsul suporterilor internauți, după ce a postat mai multe fotografii în care apare în lenjerie intimă.

Camila Giorgi, sexy în roșu, alb și roz

Italianca – pe care unii dintre amatorii sportului alb o văd ca pe una dintre rivalele româncei Simona Halep, fostul număr 1 WTA – a avut grijă ca, pe final de an, să le ofere un cadou neașteptat admiratorilor săi.

A început de Crăciun, cu trei poze urcate pe contul său de Instagram, în lenjerie intimă dantelată și nelipsita culoare roșie, asociată Sărbătorilor de iarnă. A continuat cu alte trei fotografii, de la o petrecere, din care nu au lipsit șampania, tortul cu frișcă, dar nici multe baloane. Elementul central, la nivel cromatic, a fost rozul. La nivel de priviri… e lesne ne înțeles că tot rozul, doar că nu cel al decorului de pe sticla de șampanie, ci al ținutei Camilei.

Au urmat alte trei fotografii, de această dată în care sportiva care a împlinit 29 de ani pe 30 decembrie anul trecut, apare în lenjerie dantelată într-o nuanță de alb, și în câteva posturi puțin spus senzuale.

Reacțiile nu s-au lăsat așteptate. Era greu de imaginat că s-ar putea întâmpla asta! Majoritatea fanilor s-au grăbit să o laude pe sportivă pentru felul în care arată în respectivele fotografii.

1.438 afisari

2 COMENTARII

  1. Cu ce, mããã, ce face, măãã, ce poze, mããã?! Cu poze hot, mããã? Căcăcioșii de voi, limbricii de voi, ziaricii de voi, sînteți bîtã la limba maternă dar o ardeți în ” giboneza de corporație ”. Mă, proștilor, mă!

  2. Maaaa , prostilor , maaa, gibonezilor , va trimit poza lui Liviuta , pupaza mea cu miros de hazna , sa vedeti si voi gusturile mancurtilor din boschetii aflati in spatele garii Tiraspol , are felinare de Pobeda si torpedou de Molotov ……hihihihihihihihi…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger