AcasăMONDENReteaua de proxeneti a lui DJ Gino Manzotti droga minore ca sa...

Reteaua de proxeneti a lui DJ Gino Manzotti droga minore ca sa le dezvirgineze

Recenta operatiune de destructuare a retelei intinse in Timisoara si Arad l-a prins la mijloc si pe DJ Gino Manzotti, fondatorul trupei DJ Project. In dosar apar dezvaluiri incredibile despre minorele folosite.

Cocaina si sampania ii ajutau pe proxeneti sa transforme minorele virgine in companioane experimentate

Mai precis, se pare ca la mare cautare erau virginele, daca nu pentru clienti, cel putin pentru proxeneti. Odata aduse la diverse petreceri, tinerele erau „imbunate” cu cocaina si sampanie, de multe ori fara sa realizeze ca sunt drogate, ca sa se lase dezvirginate. In mai multe randuri, unele dintre acestea capatau experienta necesara pentru clienti chiar de la proxeneti, dar cica ar fi fost si clienti ce aveau cerinte speciale: la ce bun o minora, daca nu e si virgina? Una dintre casele in care s-ar fi petrecut astfel de orgii ar fi apartinut lui Paul Manzu, despre care DJ Manzotti spune ca-i este prieten de 16 ani. De altfel, fondatorul DJ Project a recunoscut ca a participat la petreceri cu fete.”Erau cateva fete, dar nu erau minore. Nu am facut parte din… cum ii spuneti voi?

DJ Manzotti se jura ca nu are nici o legatura cu tinerele oferite pe bani prin Timisoara

Paul a venit cu multe fete, dar nu special pentru mine. Stiam ca Paul mai prosteste fete, dar nu pe bani. Eu nu cred ca face chestia asta, trafic de persoane mai ales pe bani”, a declarat Manzotti. Anul trecut, acelasi artist a fost la un pas sa ramana fara clubul de noapte  pe care il detine in Timisoara, dupa ce doi politisti au fost agresati de bodyguarzii localului. Nu se stie cum, in aceasta cauza DJ Manzotti a scapat cu bine si fara sa i se inchida clubul.

 

author avatar
Catalin Dumitrescu
1.911 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger