AcasăMONDENRelatia o sa fie durabila si o sa aflam vesti bune. Cine...

Relatia o sa fie durabila si o sa aflam vesti bune. Cine spune asta despre casatoria Andreei Marin!

Se pare ca aspectele astrale sunt de partea Andreei Marin si a Tuncay Ozturk. Relatia celor doi este incurajata de astre si in plus, vor avea parte numai de vesti bune.

Cel putin asta spun doua experte in domeniu, Camelia Patrascanu si Mariana Cojocaru. „Diferenta de varsta chiar nu conteaza. Au o compatibilitate astrala extrem de buna. Se pare ca el o sprijina si o intelege. Tuncay o iubeste si nu ezita sa isi exprime afectiunea si in public. Relatia are toate sansele sa fie durabila si e posibil sa aflam vesti bune. Acest mariaj o sa fie prolific. Fiind atat de multe armonii in cuplul lor, cei doi se sustin si stau mult timp unul langa altul. Se asteapta o sarcina in acest an pentru ca aspectele sunt favorabile”, a declarat Camelia Patrascanu, astazi, la Acces Direct.

In plus, Mariana Cojocaru spune ca le-a fost scris sa se intalneasca si ca au mai fost impreuna si intr-o viata anterioara. „Intalnirea dintre Andreea Marin si Tuncay Ozturk era scrisa in stele. cuplurile cu diferenta de 11 ani intre cei doi parteneri sunt solariene, adica le era scris sa se intalneasca. Intr-o viata anterioara, unul dintre ei i-a fost profesor, maestru celuilalt. Au mai fost impreuna intr-o viata anterioara”, a spus Mariana Cojocaru la Kanal D in emisiunea Teo Show.

author avatar
Andra Nesu