AcasăMONDENRegula de aur pe care echipa de la MasterChef 2022 trebuie s-o...

Regula de aur pe care echipa de la MasterChef 2022 trebuie s-o respecte în spate camerelor de filmat, la Pro TV

masterchef-pro-tv-2022-juriuRegula de aur pe care echipa de la MasterChef 2022 trebuie s-o respecte în spate camerelor de filmat, la Pro TV

Noul sezon MasterChef 2022 începe, la Pro TV, miercuri, 12 ianuarie. Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu vor juriza și vor da sfaturi celor care au făcut din pasiunea lor un adevărat stil de viață.

Masterchef este una din cele mai aprige proiecte culinare de la noi, iar vestea bună este că e pe cale să înceapă. Producătorul executiv al emisiunii este Daniela Preda, cea care s-a ocupat și de Masked Singer.

Regula de aur: nimeni nu mănâncă din ce gătesc concurenţii

Din cadrul proiectului culinar de la Pro TV fac parte aproximativ 100 de oameni. O regulă foarte imporantă pe care nu are nimeni voie să o încalce este legată de preparatele cu care bucătarii amatori sau nu merg spre jurizare. Niciun membru din staff nu are voie să guste din ce se află în farfuriile concurenților.

Îți vine să mănânci permanent, dar la MasterChef este o regulă foarte importantă – și anume: nimeni din echipă nu are voie să guste din mâncarea concurenților. O, da! Îmi place să le cer sfaturi celor trei chefi și e interesant să le aflu, și să le pun în practică atunci când am ocazia.

Da, gătesc, îmi place foarte tare. Din păcate, nu am atât de mult timp la dispoziție, dar de câte ori am ocazia îmi place să gătesc pentru soțul și băieții mei, de obicei ce au ei poftă să mănânce.

Nu aș spune greu, pentru că tratez mâncarea ca pe o parte din show, partea cea mai importantă, de fapt, și trebuie să fie și de cea mai bună calitate, de aceea e foarte important să avem ingrediente de top și grijă la păstrarea lor”, a spus Daniela Preda, pentru click.ro.

Chef Hadad a mâncat 50 de clătite dintr-o dată

Anul trecut, Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu au venit „La Măruță” cu dezvăluiri. Chef Hadad a mărturisit că, la 15 ani, a greșit 50 de clătite și a fost nevoit să le mănânce: „Am ajuns la spital. De atunci nu am mai greșit nicio clătită„.

Chef Foa a spus: „Eu primesc critici tranșante zilnic, mă refer la mama copiilor mei. Eu sunt obișnuit cu nu e bun, nu îmi place, nu ești bun de nimic, din astea. E singura care are curajul să îmi spună asta.”

Sezonul MasterChef din acest an va fi unul spectaculos, plin de provocări și, mai ales, creativ! Veți vedea farfurii cu totul deosebite, concurenți înzestrați cu multă ambiție și energie.

Nu vor lipsi nici momentele emoționante, cu zâmbete și lacrimi! De asemenea, ne vom delecta și cu prezența unor invitați speciali. Să fie cu pasiune și gust!”, a mai zis Chef Joseph Hadad.

author avatar
Andrei Ștefan