AcasăMONDENRegina Elisabeta a II-a, probleme de sănătate? A ajuns să meargă în...

Regina Elisabeta a II-a, probleme de sănătate? A ajuns să meargă în baston – VIDEO

regina elisabetaRegina Elisabeta a II-a, probleme de sănătate? A ajuns să meargă în baston - VIDEO

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost văzută marţi în timp ce se deplasa cu ajutorul unui baston. Este prima oară în ultimii 17 ani când monarhul apare astfel în public. A mai folosit acest accesoriu în cadrul unui eveniment public, în anul 2003, după ce a suferit o operaţie la un genunchi.

Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 95 de ani, a asistat la o ceremonie organizată la Catedrala Westminster din Londra cu ocazia centenarului Royal British Legion, o organizaţie care îi sprijină pe soldaţii şi veteranii din armata britanică.

Aceasta a purtat o ţinută vestimentară albastră, cu palton şi pălărie asortată. Și-a completat ținuta cu un baston. Suveranei i s-a înmânat bastonul la coborârea din limuzina oficială de către fiica sa, Prințesa Anne, în vârstă de 71 de ani.

Pentru a intra în catedrală, regina Elisabeta a II-a nu a folosit intrarea principală, ci una secundară, pentru a scurta traseul pe care îl avea de parcurs. Palatul Buckingham a refuzat să comenteze, dar că se crede schimbările au fost adoptate pentru confortul reginei.

Regina a fost văzută folosind un baston în 2003, dar aceasta a fost după o intervenție chirurgicală pentru a îndepărta un cartilaj rupt la genunchiul drept.

În această primăvară, suverana a rămas văduvă. Soţul ei, prinţul Philip, a murit pe 9 aprilie 2021 la vârsta de 99 de ani. Erau căsătoriți de 73 de ani.

author avatar
Andreea Vlad
230 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger