AcasăMONDENReactia lui Mircea Badea dupa ce Carmen Bruma a anuntat ca e...

Reactia lui Mircea Badea dupa ce Carmen Bruma a anuntat ca e in luna a patra de sarcina!

Dupa ce, in urma cu putin timp, Carmen Bruma si-a anuntat prietenii virtuali ca este insarcinata in luna a patra, Mircea Badea a decis si el sa le dea marea veste fanilor. Prezentatorul TV si-a anuntat admiratorii tot pe pagina de Facebook.

Prezentatoarea de la Realitatea TV a evitat toate discutiile legat de sarcina, pana in momentul in care a trecut de primul trimestru. Acum, insa, oficial, iubita lui Mircea Badea se bucura, alaturi de toti cei care o iubesc, de fatul care de patru luni creste in burtica ei.

Carmen este cea care a anuntat prima fanii ca a trecut cu bine peste primele trei luni de sarcina si ca totul este in regula cu bebelusul ei si al lui Mircea Badea. „O sarcina e considerata sigura abia dupa primele 3 luni. Eu am reusit sa ajung in a patra”, a scris Carmen pe pagina ei de Facebook in urma cu putin timp.

Desi de obicei este mult mai discret si mai rezervat in declaratii privind viata privata, de aceasta data Mircea Badea a facut si el o exceptie si a impartasit cu amicii de pe Facebook vestea cea mare: in curand va fi tatic. Vedeta Antena 3 a dat share postarii iubitei lui.

author avatar
Alina Costache