AcasăMONDENREACTIA Andreei Marin, dupa ce iubitul turc a anuntat DESPARTIREA!

REACTIA Andreei Marin, dupa ce iubitul turc a anuntat DESPARTIREA!

Imediat dupa ce medicul turc a postat pe pagina de Facebook un mesaj in care anunta ca a hotarat sa se desparta de Andreea Marin, fosta zana a Surprizelor a lasat si ea un mesaj pe site-ul de socializare, adresat fanilor.

Exact asa cum a procedat si in momentul in care a decis, de comun acord cu Stefan Banica Jr., sa divorteze asa a facut si acum: a postat un mesaj pe facebook in care anunta fanii, si implicit presa, ca a pus capat relatiei cu doctorul fizioterapeut.

”Bine v-am regasit, dragii mei! Eu si prietenul meu, Tuncay, am decis impreuna ca presiunea mediatica excesiva asupra relatiei noastre poate face mult rau membrilor familiilor noastre, care nu sunt obisnuiti cu acest mod de viata si mai ales copilului meu, astfel incat hotararea noastra este sa ramanem doar prieteni pentru moment, fara alte conotatii date legaturii noastre. Intrucat telefoanele, mailurile si urmaririle de tip paparazzi fac imposibila o desfasurare fireasca a lucrurilor si intrebarile de natura intima, precum si speculatiile sunt cu mult disproportionate fata de realitatea noastra, am decis impreuna ca fiecare dintre noi sa anunte acest lucru pe facebook-ul sau. O zi frumoasa tuturor!”, a scris Andreea, miercuri seara, pe Facebook.

Despartirea vine la doua zile dupa ce Andreea Marin a recunoscut ca intre ea si Tuncay Ozturk lucrurile sunt cat se poate de serioase.”Sunt impreuna cu un om, dar nu o sa intru in detalii. Deocamata am ales sa avem o prietenie. Lucrurile sunt firesti, nu ma ascund. Cand ma vezi la bratul cuiva e mai mult decat clar. Suntem oameni maturi. Face fizioterapie si osteopatie. Ne-am cunoscut in Turcia, apoi a urmat o pauza in care eu nu am mai fost in Turcia. Relatia noastra e de doua-trei luni, dar mai serioasa de o luna”, spunea atunci Andreea Marin.

Citeste si:

Andreea Marin din nou SINGURA! “Am RENUNTAT la aceasta relatie”

author avatar
Alina Costache