AcasăMONDENRazvan Marton, castigatorul de la “Dansez pentru tine”, se iubeste cu partenera...

Razvan Marton, castigatorul de la “Dansez pentru tine”, se iubeste cu partenera lui Falemi

Chiar daca fiecare a luptat pentru visul lui, iata ca ei au ramas impreuna chiar si dupa ce concursul a luat sfarsit.

Este vorba despre Razvan Marton, partenerul Ilincai Vandici, cel care a si castigat marele premiu al celui mai recent sezon de la Dansez pentru tine, si Emanuela, si ea concurenta, alaturi de Falemi.  Cei doi au ramas impreuna si se viziteaza desi deocamdata sunt departe unul de celalat.  El fiind la Baia Mare, iar ea la Bucuresti.

Ba mai mult, pare ca dragoste dintre cei doi este mare si ca Emanuela a mers de Craciun la Baia Mare unde si-a vizitat iubitul. De altfel, ea a si postat mai multe fotografii pe o retea de socializare. Acum, mai urmeaza doar ca Razvan sa isi primeasca banii castigati in concurs si sa se mute si el in Bucuresti.

„Sunt foarte buni prieteni, insa relatia lor este afectata de distanta. Emanuela este in Bucuresti, el la Baia Mare si se va intoarce in Capitala abia in februarie, cand va primi banii castigati la „Dansez pentru tine”. Abia atunci s-ar putea muta in capitala unde are mai multe oportunitati”, a declarat pentru ziarul Click! o sursa din apropierea celor doi.

Foto: Facebook

author avatar
Andra Nesu