Cauta

Răzvan Fodor, la un pas de moarte! Soţia lui, Irina, l-a salvat la limită

razvan fodor

Răzvan Fodor, la un pas de moarte! Soţia lui, Irina, l-a salvat la limită

Răzvan Fodor, actorul din serialul „Adela”, are probleme de sănătate de mai multi timp. Au existat situaţii în care soţia lui i-a salvat viaţa. Bărbatul a făcut o criză de astm, confruntându-se cu această boală, iar ea a fost nevoită să acționeze imediat.

Un episod la limită s-a întâmplat când cei doi soţi erau împreună în India, iar la puțin timp după ce s-au pus la somn, Răzvan Fodor nu a început să se simtă deloc bine. El a apucat-o de mână, fără a mai putea spune prea multe, și se simțea că se sufocă.

Răzvan Fodor a cerut inhalatorul, cu disperare

Irina a fost nevoită să caute imediat inhalatorul, prin benză, dar și fără să se agite prea mult astfel încât să-l sperie pe actor și mai tare decât era deja.

Eram în India și am hotărât, împreună cu restul găștii, să mergem vreo două zile în deșertul Rajasthan, și să dormim peste noapte în mijlocul pustietății…

Târziu în noapte, am hotărât să mergem la culcare. Noi am fost o trupă de 8 oameni și dormeam ca sardinele, toți într-un cort.

Când să ațipesc, aud un zgomot ciudat, ca un șuierat. Răzvan mă prinde de mână și îmi spune, în timp ce de abia mai respira: “Inhalatorul”. Se sufoca”, a spus ea pe blogul personal.

Știam că el nu se poate mișca și că trebuie să stea cât mai calm ca să poată respira în continuare, iar timpul se scurgea repede.

Descopăr borseta, inhalatorul, trec inapoi, prin beznă peste prietenii noștri, ajung la Răzvan: ‘3, 2, 1, inspiră! Din fericire, inhalatorul a fost de ajuns, de data asta. Am mai așteptat puțin, până l-am auzit pe Răzvan că respiră corect și am adormit liniștiți”, a mai spus ea.

Prezentatoarea TV a dezvăluit că soţul ei s-a mai confruntat cu astfel de episoade în care s-a sufocat şi a avut nevoie de ajutor.

Ultimele stiri

  • Vara începe „în forță”! La ce valori vor ajunge temperaturile zilele următoare. Șefa ANM: „Înseamnă deja pragul unei zile de caniculă”
  • Alertă alimentară în România. Sortiment de pește, retras de la rafturi de un cunoscut hipermarket/Care e motivul
  • Cresc veniturile populației în urma măsurilor PSD: românii iau mai multe credite, pe dobânzi mai mici
  • Fluctuațiile la prețul energiei nu-i afectează pe români: Guvernul Ciolacu păstrează plafonarea prețurilor până în primăvara lui 2025
  • Ucrainean reținut de DNA Constanța, pentru cumpărare de influență/Prins în flagrant
  • El a câștigat finala „Românii au talent”, sezonul 14! Tânărul pleacă acasă cu marele premiu de 120.000 de euro – VIDEO
  • Suma uriașă pe care a Trump a câștigat-o în 24 de ore după condamnare. „Sistemul nostru digital de strângere de fonduri a fost copleşit”
  • Imagini dramatice în Italia! Trei tineri, filmați în timp ce se țin în brațe, înainte de a fi luați de ape/Mașina lor, cu numere românești
  • Horoscop 1 iunie 2024. Comunicarea este cheia astăzi
  • Momente de spaimă! Un autocar cu zeci de copii a luat foc pe autostrada A10, în judeţul Alba
  • Exit mobile version