AcasăMONDENRăzvan Fodor, la un pas de moarte! Soţia lui, Irina, l-a salvat...

Răzvan Fodor, la un pas de moarte! Soţia lui, Irina, l-a salvat la limită

razvan fodorRăzvan Fodor, la un pas de moarte! Soţia lui, Irina, l-a salvat la limită

Răzvan Fodor, actorul din serialul „Adela”, are probleme de sănătate de mai multi timp. Au existat situaţii în care soţia lui i-a salvat viaţa. Bărbatul a făcut o criză de astm, confruntându-se cu această boală, iar ea a fost nevoită să acționeze imediat.

Un episod la limită s-a întâmplat când cei doi soţi erau împreună în India, iar la puțin timp după ce s-au pus la somn, Răzvan Fodor nu a început să se simtă deloc bine. El a apucat-o de mână, fără a mai putea spune prea multe, și se simțea că se sufocă.

Răzvan Fodor a cerut inhalatorul, cu disperare

Irina a fost nevoită să caute imediat inhalatorul, prin benză, dar și fără să se agite prea mult astfel încât să-l sperie pe actor și mai tare decât era deja.

Eram în India și am hotărât, împreună cu restul găștii, să mergem vreo două zile în deșertul Rajasthan, și să dormim peste noapte în mijlocul pustietății…

Târziu în noapte, am hotărât să mergem la culcare. Noi am fost o trupă de 8 oameni și dormeam ca sardinele, toți într-un cort.

Când să ațipesc, aud un zgomot ciudat, ca un șuierat. Răzvan mă prinde de mână și îmi spune, în timp ce de abia mai respira: “Inhalatorul”. Se sufoca”, a spus ea pe blogul personal.

Știam că el nu se poate mișca și că trebuie să stea cât mai calm ca să poată respira în continuare, iar timpul se scurgea repede.

Descopăr borseta, inhalatorul, trec inapoi, prin beznă peste prietenii noștri, ajung la Răzvan: ‘3, 2, 1, inspiră! Din fericire, inhalatorul a fost de ajuns, de data asta. Am mai așteptat puțin, până l-am auzit pe Răzvan că respiră corect și am adormit liniștiți”, a mai spus ea.

Prezentatoarea TV a dezvăluit că soţul ei s-a mai confruntat cu astfel de episoade în care s-a sufocat şi a avut nevoie de ajutor.

author avatar
Andrei Ștefan