AcasăMONDENRasturnare de situatie: Pepe nu va mai fi nasul de botez al...

Rasturnare de situatie: Pepe nu va mai fi nasul de botez al fetitei lui Connect-R!

A trecut aproape o luna de cand Connect-R a devenit tatic, timp in care in presa s-a tot scris despre faptul ca Pepe va fi nasul de cununie al fetitei nascute de Misha, sotia cantaretului. Cu toate astea, se pare ca datele problemei s-au mai schimbat.

Se pare ca cel care a decis ca fetita sa ii fie botezata de alt cuplu a fost chiar Connect-R, care, cu mare atentie – sa nu cumva sa isi supere prietenul – i-a si spus lui Pepe ca au deja o pereche de nasi pentru Maya.

“S-a creat o situatie foarte ciudata. Se stia clar ca Pepe si Raluca ii vor cununa pe Connect-R si pe Misha in vara acestui an. Cand s-a nascut micuta Maya au fost unii care s-au grabit sa spuna ca tot ei vor fi nasii fetitei. Dar ei insa nu au discutat acest aspect niciodata! De ce? Simplu! Connect-R avea alti nasi pentru fata lui si nu il intereseaza ce zice presa. Pe de alta parte, Pepe nu era deranjat ca o sa boteze, ba din contra”, a declarat o sursa din anturajul celor doi, citata de wowbiz.ro.

De altfel, Connect-R a si anuntat in urma cu ceva timp ca cei care ii vor boteza copilul vor fi sora Mishei si sotul ei, iar Pepe si Raluca le vor fi doar nasi de cununie. Asa ca, atunci cand  a vazut ca presa scrie de pregatirile botezului fetei lui, fericitul tatic s-a trezit intr-o situatie delicata.

“Connect-R a fost chemat de prietenul lui, de nasul mare, de cel care urmeaza sa-i naseasca fata. Acesta i-a spus ca vrea sa fie nas doar el cu sotia sa si ca l-ar deranja oarecum ca finuta sa, micuta Maya, sa mai aiba o pereche de nasici. Acestea fiind spuse, Connect-R s-a intalnit cu Pepe si i-a explicat toata tarasenia. Pepe nu s-a suparat. Nici vorba, el oricum o sa il cunune pe Connect-R in vara acestui an si nu e el omul care sa se necajeasca sau sa se simta injosit de asta”, a adaugat aceeasi sursa.

author avatar
Alina Costache