AcasăMONDENRăsturnare de situaţie în divorţul anului? Anamaria Podan: "Da, îl iubesc pe...

Răsturnare de situaţie în divorţul anului? Anamaria Podan: „Da, îl iubesc pe Laurenţiu Reghecampf”

anamaria-prodan- Laurenţiu ReghecampfRăsturnare de situaţie în divorţul anului? Anamaria Podan: "Da, îl iubesc pe Laurenţiu Reghecampf"

Vom asista la o răsturnare de situaţie în divorţul anului? Anamaria Prodan a declarat că nu vrea să-şi schimbe numele după divorţ şi a dezvpluit ce sentimente mai are pentru Laurenţiu Reghecampf, cu care a avut o căsnicie vreme de 15 ani.

Sexy-impresara refuză să-și schimbe numele după divorț şi aruncă bomba! „Da, îl iubesc pe Laurenţiu Reghecampf!”. Sexy-impresara a spus acum că nu vrea să-și schimbe numele după divorț şi că-l iubește pe Laurenţiu Reghecampf, cel pe care îl știa ea, nu pe cel de astăzi!

Prodanca e de părere că Reghe e om slab

„Noi, cei de acasă, noi, familia, nu am crezut nicio clipă că el va cădea. Asta este tipologia omului slab, a bărbatului slab, care a fost ținut pe linia de plutire de mine toată viața, de Anamaria Prodan, căci el așa m-a cunoscut.

Așa eram, că eram fostă Dumitrescu, după numele soțului. Eu numele nu mi-l schimb”, a mai adăugat Anamaria Prodan, care în actele oficiale figurează drept Anamaria Ionela Reghecampf.

Reacţia sexy-impresarei a venit după ce Laurențiu Reghecampf a declarat că ar accepta ca numele lui să fie purtat după divorț doar dacă Bebeto, fiul lui, îl roagă să i-l lase mamei sale.

Nu! Păi, nu vrea, ea vrea Prodan. Mâine vine cu certificatul de naștere. Ce, nu crezi? Doar dacă m-ar ruga Bebe aș fi de acord, dar nu cred că e cazul să vorbim despre lucrul ăsta”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

author avatar
Andrei Ștefan
855 afisari

6 COMENTARII

  1. De un an santem ”terorizati” cu ”aventurile” acestor nimea-n drum. Mai, parc-ar fi nu stiu ce personalitati ale acestei tari. Ea, nu mai trebuie s-0 spun eu, ca a vazut toata tara cine-i, el, un antrenor de fotbal ”umflat cu pompa” de presa habarnista si cam atat. La cate necazuri are tara asta, grija acestora credeti ca mai lipsea ??? Lasati-ne. Ne-am saturat.

  2. Mircea :
    Bai da terminati cu haimanalele astea !
    Ne-ati intoxicat cu toti tiriplicii , in loc sa ne dati stiri serioase !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger