AcasăMONDENRasturnare de situatie! Dovada ca Andreea Marin si turcul sunt din nou...

Rasturnare de situatie! Dovada ca Andreea Marin si turcul sunt din nou IMPREUNA!

Ba se despart, ba se impaca! Ce sa mai… viata Andreei Marin este o continua telenovela. Miercuri seara isi spuneau adio pentru ca cei apropiati lor sa nu sufere din cauza presiunii mediatice care s-a creat in jurul relatiei dintre ei. Acum – bomba sau nu – iata ca incearca sa-si reia povestea de iubire. Dar nu oricum, ci pas cu pas, pe principiul sa nu „ardem etapele”.

„Cu siguranta, nu ma pricep deloc la capitolul comunicare. Mai ales ca asta nu are legatura cu meseria mea. Aceasta este prima mea lectie despre ceea ce inseamna sa fii in atentia publicului. Este pentru prima data cand sunt sursa unei furtuni intr-un pahar cu apa.  Va cer scuze. Am invatat ceva nou. Multe multumiri celor care ne-au fost alaturi. Ne bucuram de aceasta zi ca prieteni si vom lua relatia incet, pas cu pas, pentru familiile care au nevoie de noi”, a scris Tuncay Ozturk. Alaturi, fizioterapeutul a postat si o fotografie in care cei doi par mai fericiti ca niciodata – se joaca precum doi copii pe un pod in mijlocul naturii.

Se pare ca dragostea lor este mai puternica decat orice, motiv pentru care atat „zana”, cat si barbatul cu 12 ani mai tanar decat ea,  lupta pentru salvarea relatiei. Nu de alta, dar surse din anturajul Andreei spuneau ca vedeta isi doreste sa aiba cat mai repede posibil un copil cu fizioterapeutul turc.

Citeste si:

Andreea Marin se vrea mamica in cel mai scurt timp posibil!

Motivul pentru care Andreea Marin si iubitul ei s-au despartit!

Andreea Marin din nou SINGURA! “Am RENUNTAT la aceasta relatie”

author avatar
Anca Murgoci