Cauta

Răspunsul înfricoşător pe care l-a dat Florin Piersic la întrebarea: „Vă e frică de moarte?”

Răspunsul înfricoşător pe care l-a dat Florin Piersic la întrebarea: "Vă e frică de moarte?"

Florin Piersic, unul dintre cei mai mari actori din România și-a deschis sufletul și a povestit despre viața lui, așa cum mulți nu o știu. Actorul a mărturisit și despre durerea trăită atunci când sora lui a murit, dar a vorbit și despre relația cu fiul lui, Florin Piersic Jr.

„Ți-e frică de moarte?”, l-a întrebat Mihai Morar pe Florin Piersic.

Nostalgic după copilărie

Actorul mărturisește că are și o frică. Florin Piersic spune că nu se poate gândi la momentul în care nu va mai fi și este profund întristat de faptul că tot mai mulți colegi de-ai lui au plecat deja dintre noi.

„Mie îmi e frică de moarte. Nu pot să îți explic de ce. Am văzut-o de mic. Mă îngrijorează faptul că aproape toți cei pe care i-am avut aproape de mine, de sufletul meu, de mintea mea nu mai sunt. Îmi e cam frică și trebuie să vină, dar nu știu unde mă va prinde”, a spus actorul.

Nu i-a plăcut piesa fiului său

Marele actor spune că are o relație bună cu Florin Piersic Junior și că acesta va rămâne fiul lui, indiferent ce se va întâmpla.

Adevărul este că mi-ar fi plăcut să joc împreună cu el, dar piesa pe care mi-a dat-o el, nu-mi place să mai dezvolt subiectul ăsta, Frații se chema, mie nu mi-a plăcut piesa.

Nu m-am văzut jucând în această piesă. Eu simt imediat ce mai merge, ce aș putea să fac mai mult decât spune textul și atunci am spus nu. Acum, târziu de tot, regret că n-am jucat cu el la Bulandra această piesă unde mi-a propus el să o joc.

Până la urmă a jucat-o, dar a jucat-o puțin, la Timișoara. Acum e târziu, bine, în profesia asta nu e târziu. Mi-ar fi plăcut să joc cu el, împreună”, a mai declarat Florin Piersic pentru sursa amintită.

Ultimele stiri

  • Bomba zilei! Coldea și Dumbravă, audiați la DNA – VIDEO
  • Profiturile-record în România ale marilor companii arată că politicile economice ale PSD dezvoltă mediului de afaceri
  • Drumul Expres Pitești – Craiova, Centura Capitalei și Autostrada Moldovei, marile proiecte care vor crește economia României chiar din acest an
  • Revitalizarea economică a județelor Moldovei, prioritate strategică pentru PSD
  • A dat în judecată „Marius Nasta” după ce i-au scos un plămân. A câştigat 150.000 euro în Instanţă, dar răspunsul Institutului – halucinant
  • Accidentul de la 2 Mai. Tatăl tinerei ucise: „Am dorit de la prima înfăţişare să-l văd pe cel care mi-a omorât copilul” – VIDEO
  • Străzile din Bucureşti, mai nesigure decât cele din Bronx. Mărturia femeii atacate, din senin, de un bărbat, în Sectorul 2 (VIDEO)
  • Criteriul în funcţie de care se modifică data la care ieşi la pensie. Iată cum îţi calculezi ziua precisă în care te retragi din câmpul muncii!
  • O nouă pomană electorală în 2024. Ce a anunţat ministrul Agriculturii poate fi, de fapt, o lovitură majoră pentru producătorii din România
  • Euroins a dat România în judecată! Suma în litigiu: peste 500 de milioane de euro! Ce acuze aduc bulgarii
  • Exit mobile version