AcasăMONDENRapusa de oboseala, Anna Lesko a adormit in timpul filmarilor!

Rapusa de oboseala, Anna Lesko a adormit in timpul filmarilor!

Anna Lesko a reusit sa ingrijoreze echipa de filmare a noului ei videoclip in momentul in care a disparut timp de mai bine de o ora. Rapusa de oboseala, cantareata a adormit intr-o locomotiva si numai zgomotele celor care o cautau disperati prin vagoane au reusit sa o trezeasca.

Colegii de echipa ai Annei Lesko au avut mari emotii in timpul filmarii clipului pentru melodia „Leagana barca”. Cele cateva zile de filmari in program intensiv si-au spus cuvantul, cantareata fiind terminata de oboseala dupa o saptamana in care abia daca a reusit sa inchida ochii cateva ore. Asa ca, atunci cand nu a mai putut face fata, basarabeanca a adormit pur si simplu intr-o locomotiva, in timp ce echipa filma alte cadre.

“Filmarea acestui videoclip a fost o experienta unica si a avut parte de o productie deosebita, fiind incluse chiar si locomotive, vagoane, filmari aeriene, diferite macarale. Ne-am programat filmarea trenurilor trei ore, dar am ajuns sa filmam zece. Am avut doua locomotive identice, echipa a filmat-o pe cea in care eu nu ma aflam… Dupa ce m-au cautat inca o ora, m-au gasit dormind in cealalta locomotiva. Eu am stat, am asteptat, iar apoi, din cauza oboselii, am adormit. Am fost trezita de urletele si tipetele celor care ma cautau cu lanternele”, a povestit Anna Lesko pentru Libertatea.

author avatar
Alina Costache