AcasăMONDENRapper împușcat mortal la Los Angeles. În 2019 a supraviețuit după ce...

Rapper împușcat mortal la Los Angeles. În 2019 a supraviețuit după ce a fost împușcat de nouă ori

Slim 400Rapper împușcat mortal la Los Angeles. În 2019 a supraviețuit după ce a fost împușcat de nouă ori

Rapperul Slim 400, în vârstă de 33 de ani, a fost împușcat mortal în Los Angeles. Nu se știe motivul pentru care artistul a fost împușcat și nici câți oameni au fost implicați, conform TMZ.

Paramedicii i-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului şi l-au transportat la un spital local unde a fost pronunţat decesul. Poliţia din Inglewood adună probe şi interoghează martori pentru ancheta în curs de desfăşurare.

În vara lui 2019, Slim 400, pe numele său real Vincent Cohran, a scăpat cu viață în urma unui atac armat, când a fost împușcat de nouă ori.

Atacat în 2019

Rapperul a susținut atunci că a fost atacat în timp ce își vizita familia în Compton. „Am căzut la pământ crezând că s-a terminat. (…) Sunt binecuvântat să fiu aici, pentru că aș fi putut să mor atunci și acolo”, a povestit rapperul despre momentul în care a fost împușcat în 2019, citat de Mirror.

Născut în Germania şi crescut în Compton, California, rapperul a devenit cunoscut datorită unor melodii precum „Goapele”, interpretată alături de YG, şi „Piru”, cu YG şi Redrum 187.

Cu câteva ore înainte de a fi împuşcat, Slim 400 a lansat un videoclip muzical pentru piesa sa „Caviar Gold”.

author avatar
Andreea Vlad
262 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger