AcasăMONDENRaluca Moianu DIVORTEAZA: “Dupa 15 ani de casnicie eu si sotul meu...

Raluca Moianu DIVORTEAZA: “Dupa 15 ani de casnicie eu si sotul meu am hotarat sa ne despartim”

Dupa o casnicie de 15 ani, Raluca Moianu si sotul ei, Marius Ancuta, au decis sa-si continue viata pe drumuri diferite. Cei doi au luat aceasta decizie radicala fiind convinsi ca asa este cel mai bine si pentru ei, dar si pentru fetita lor.

Problemele celor doi au inceput in luna septembrie a anului trecut, atunci cand prezentatoarea TV a fost surprinsa de paparazzi in padure, in timp ce se saruta cu Andrei Baltaretu, colegul ei cameraman, cu zece ani mai tanar. Se pare ca de atunci, Raluca si sotul ei nu au reusit sa depaseasca momentul, motiv pentru care au hotarat sa divorteze.

“Dupa 15 ani de casatorie eu si sotul meu am hotarat sa ne separam. Suntem prieteni si vom ramane intr-o relatie stransa pentru ca avem impreuna o fetita careia ii vom acorda in continuare toata dragostea si atentia noastra.  Nu vom putea evita speculatiile, dar vrem sa stie cei ce sunt interesati de viata noastra privata, ca nu vom da amanunte despre despartirea noastra”, a mentionat Raluca Moianu pentru replicavedetelor.ro.

author avatar
Alina Costache