AcasăMONDENR. Kelly, găsit vinovat pentru trafic de persoane. Cântăreţul american riscă zeci...

R. Kelly, găsit vinovat pentru trafic de persoane. Cântăreţul american riscă zeci de ani de închisoare

R. KellyLovitură devastatoare pentru cântărețul R. Kelly. Judecătorii au stabilit pedeapsa: 30 de ani de închisoare

Cântăreţul R. Kelly, de 54 de ani, a fost găsit vinovat, luni, la New York, pentru că a recrutat femei şi minore pentru sex. Jurații l-au declarat vinovat de toate cele nouă capete de acuzare.

Au fost nouă ore de deliberări în instanţa federală din Brooklyn. Kelly așteaptă sentința și ar putea primi zeci de ani de închisoare, potrivit The Guardian.

Comitetul format din șapte bărbați și cinci femei începuse să delibereze acuzațiile vineri după-amiază după ce procurorii și avocații apărării și-au încheiat argumentele la sfârșitul unui proces istovitor de șase săptămâni desfășurat în Brooklyn, New York, care a prezentat adesea mărturii șocante care detaliază abuzul lui Kelly asupra femeilor și copiilor.

R. Kelly a respins acuzațiile și a pledat nevinovat

Cântăreţul a rămas nemişcat în sala de judecată, cu ochii ațintiți în podea, în timp ce verdictul a fost citit, potrivit cotidianului. Expresia sa facială a fost ascunsă sub mască.

În procesul de la New York, care a început pe 18 august, Kelly s-a confruntat cu acuzaţii de trafic de fiinţe umane, hărţuire, pornografie infantilă, răpiri şi muncă forţată. Fostul star a negat toate acuzaţiile împotriva sa şi a pledat nevinovat. În timpul procesului, procuratura a încercat să demonstreze că R. Kelly nu numai că este un prădător, dar echipa sa i-a permis comportamentul mult timp.

Riscă 20 de ani de închisoare

Cântărețul, pe numele rău real Robert Sylvester Kelly, a fost acuzat că era liderul unui grup criminal din Chicago, care recruta femei și copii și le-a supus unor chinuri sexuale și mentale îngrozitoare. Mai mulți martori au spus că R. Kelly și-a supus victimelor unor pervesiuni sexuale timp de 20 de ani.

R. Kelly, recunoscut pentru hit-ul din 1996, I Believe I Can Fly, riscă să petreacă în închisoare până la 20 de ani.

author avatar
Andreea Vlad
217 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger