AcasăMONDENPuya, prins drogat în Capitală! Rapperul riscă să ajungă după gratii

Puya, prins drogat în Capitală! Rapperul riscă să ajungă după gratii

PuyaPuya, prins drogat în Capitală! Rapperul riscă să ajungă după gratii

Puya a fost prins în timp ce conducea drogat, miercuri la prânz, pe o stradă din Sectorul 1, din Capitală. În urma unui control de rutină și a cercetărilor ulterioare ar fi rezultat că acesta a consumat cocaină.

Puya, pe numele său real Dragoș Gărdescu, a fost oprit marți, 27 aprilie, la un control control de rutină al Poliției Rutiere, în sectorul 1.

Cântărețul a fost oprit și testat cu aparatul etilotest, al cărui rezultat a fost zero. Agenții i-au cerut însă acestuia să sufle și în drugtest, iar aparatul ar fi indicat un rezultat pozitiv la cocaină.

„După verificarea documentelor prevăzute de lege, polițiștii au procedat la testarea preliminară a conducătorului auto cu aparatul DrugTest care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive”, se arată în comunicatul poliției.

Puya a rămas și fără permis de conducere

Dus la audieri, Puya a invocat dreptul la tăcere și nu a oferit declarații. Cântărețul a rămas între timp fără permis de conducere, iar anchetatorii așteaptă rezultatul analizelor.

În cazul în care INML va confirma rezultatul aparatului DrugTest, Puya va fi trimis în judecată și riscă închisoarea.

La toate acestea se adaugă și anularea permisului de conducere și interzicerea dreptului de a susține examen pentru obținerea permisului de conducere pentru o perioadă de doi ani.

author avatar
Andreea Vlad