AcasăMONDENPuya, mesaj DUR destinat celor care iubesc cainii! "Canalizati-va energia catre copiii...

Puya, mesaj DUR destinat celor care iubesc cainii! „Canalizati-va energia catre copiii amarati!”

Cazul baietelul care a fost atacat si ucis de un maidanez, in Sectorul 2 din Capitala, l-a facut pe Puya sa aiba o reactie dura la adresa tuturor celor care apara cainii comunitari.

Revoltat de evenimentul intamplat, artistul a tinut sa scrie cateva cuvinte pe contul sau de pe o retea de socializare. Mai mult de-atat! I-a sfatuit pe cei care se dau drept aparatorii animalelor sa-si indrepte energia spre copiii care au probleme si pe care nu ii ajuta nimeni.

„Alt copil mort sfasiat de maidanezi! Cred ca vor incepe sa apara din ce in ce mai multi caini morti in cartierul meu, daca primaria mai sta pe ganduri. Cei care le plang de mila javrelor… le recomand sa isi canalizeze energia catre copiii amarati. Ar putea sa le dea lor de mancare atunci cand ii zaresc cautand in gunoaiele din fata blocului.

Nu vor da din coada, dar daca aveti morti primesc si ei pomana… asa e crestineste! Viata unui copil face mai mult decat toti cainii de pe strada. Puteti sa ma reclamati la toate asociatiile care exista! Vor disparea din ce in ce mai multi maidanezi din cartierul meu! Dumnezeu sa-l ierte pe pusti, desi saracutul nu a avut nici o vina”, a scris Puya pe Facebook.

 

author avatar
Anca Murgoci
708 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger