AcasăMONDENPro TV, in cadere libera! Ruxandra Ion: "Pe platourile de la Buftea...

Pro TV, in cadere libera! Ruxandra Ion: „Pe platourile de la Buftea nu mai lucreaza nimeni”

Trustul Pro pare ca intra in impas. Dupa ce vedetele importante ale Pro Tv-ului au decis sa plece in masa, se pare ca si productiile de succes ale trustului vor fi intrerupte, urmare a faptului ca studiourile de la Buftea au fost inchise.

Ruxandra Ion, producatorul multor emisiuni de top ale Pro TV, a dezvaluit ca a ales sa plece din cadrul trustului dupa ce noua conducere a decis sa intrerupa productiile pe care ea le producea. „Pe platourile de la Buftea nu mai lucreaza nimeni, este un capitol inchis. Nu aveam pentru ce sa raman, atata vreme cat strategia de programe a noilor sefi nu se mai leaga cu productiile de fictiune. Nu inteleg strategia, nu mi s-a explicat. Eu o sa imi fac o trupa de management si am sub contract o serie de oameni valorosi”, a spus Ruxandra Ion intr-un interviu acordat celor de la Evenimentul Zilei.

De asemenea, Ruxandra a precizat ca nu mai vrea sa lucreze pentru nicio televiziune: „Angajata? Niciodata. Experienta ultimei perioade si varsta… chiar vreau sa fiu propria mea sefa. Pot colabora cu orice televiziune, cu firmele mele, pe un contract de productie”.

Ruxandra Ion a infiintat postul Acasa TV si a dat nastere unor productii precum „Abracadabra”, „Numai iubirea”, „Inima de tigan”, „Regina”, „State de Romania” sau recenta poveste Lala Band. La sfarsitul lui 2013, ea a deschis o scoala de talente, ce include cursuri de actorie, regie, productie TV si film, scenaristica si prezentator TV.

author avatar
Alina Costache