AcasăMONDENPrințul Harry, furios pe fratele lui. Ce a spus prințul William despre...

Prințul Harry, furios pe fratele lui. Ce a spus prințul William despre cumnata sa, Meghan Markle

printul Harry

Diferența regală care a determinat ducele și ducesa de Sussex să părăsească Marea Britanie și să se retragă de la îndatoririle regale a început după ce prințul William ar fi declarat că fratele său a fost „orbit” de poftă în grabă să se căsătorească cu Meghan Markle.

Prințul Harry s-ar fi simțit jignit, dezvăluie o nouă carte, de sfaturile oferite de fratele său, William, care i-a transmis să mai aștepte pentru a „o cunoaște pe această fată”, provocând tensiune între cele două familii care au dus în cele din urmă la „Megxit” , potrivit autorilor „Finding Freedom”. Se presupune că mezinul prințul Charles a simțit furie, percepând vorbele fratelui său drept „snoabe” și „condescendente”.

Ducii de Cambridge și ducii de Sussex, relații tensionate

Jurnaliștii de la The Guardian scriu că Harry și Meghan Markle nu au fost intervievați de corespondenții regali Omid Scobie și Carolyn Durand și nici nu au contribuit la redactarea cărții, care „s-a bazat pe experiențele proprii ale autorilor ca membri ai corpului de presă regal și a propriilor raportări independente”.

Autorii susțin că au relatat în carte relațiile din ce în ce mai deteriorare între ducii de Sussex și restul familiei regale britanice. Se spune că un membru senior al familiei regale s-a referit la Meghan drept „showgirl-ul lui Harry”, în timp ce altcineva a spus că: „Vine cu multe bagaje.” Un angajat al palatului s-a referit la Meghan drept „a treia roată scârțâitoare” a palatului.

Omid Scobie și Carolyn Durand susțin că nu există niciun conflict între Kate Middleton și cumnata sa, Meghan, contrar zvonurilor din presă, dar cele două femei nu aveau nimic în comun. Mai degrabă, susțin autorii, presupusa ruptură între cele două cupluri s-a datorat unei răceli între Harry și William.

author avatar
Andreea Vlad
817 afisari
Zenville

Ultimele știri

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...
proger