AcasăMONDENPrințul Harry, atac devastator la adresa familiei regale: „S-a dat cu diavolul”...

Prințul Harry, atac devastator la adresa familiei regale: „S-a dat cu diavolul” / Interviu exploziv înainte de lansarea cărții „Spare”

printul harryPrințul Harry, dezvăluiri șocante: Marijuana „m-a schimbat și m-a ajutat” / Ce spune despre consumul de cocaină

Prințul Harry a oferit un nou interviu exploziv, înainte de lansarea oficială a cărţii sale, „Spare” (Rezervă).

Despre motivele pentru care a scris această carte, Harry a mărturisit că a suferit „38 de ani… de distorsiuni şi manipulare intenţionată”, ceea ce l-a determinat să-şi scrie memoriile pe care le-a considerat „necesare” pentru a stabili „fapte istorice”.

Prințul Harry acuză familia regală britanică că s-a înțeles cu presa tabloidă

Dar nimic „nu a fost făcut cu intenţia de a răni sau de a aduce prejudicii” tatălui său Charles III, fratelui său sau familiei sale. El avea nevoie să se exprime căci „unii membri au decis să se alieze cu diavolul pentru a-şi reabilita imaginea” pe seama sa şi a familiei sale.

În primul interviu dintr-o serie mai mare, în care Harry face acuzații grave la adresa familiei sale, al doilea fiu al regelui Charles și-a acuzat familia că „s-a dat cu diavolul, presa tabloidă” pentru a-l „mânji” pe el și pe soția sa, Meghan, și pentru a-și îmbunătăți propriile reputații.

Se teme pentru viața familiei sale

El a mai declarat în interviul pentru ITV că a fugit din Regatul Unit în California în 2020 „temându-ne pentru viețile noastre”. „După mulți, mulți ani de zile în care s-au spus minciuni despre mine și despre familia mea, vine un punct în care relația dintre anumiți membri ai familiei și presa tabloidă… acei membri ai familiei au decis să se dea cu diavolul… pentru a-și reabilita imaginea”, a spus Harry. „În momentul în care acea reabilitare a venit în detrimentul altora, al meu și al altor membri ai familiei, eu acolo am pus punct”, a adăugat el.

Harry mai spune că repararea relației dintre el și familie ține de casa regală și că tatăl său i-a spus că a încerca să schimbi presa este o „misiune sincigașă”.

author avatar
Andreea Vlad