AcasăMONDENPrima reacţie a lui Dorian Popa, după ce a "ieşit" pozitiv la...

Prima reacţie a lui Dorian Popa, după ce a „ieşit” pozitiv la canabis: „Recunosc, am consumat” – VIDEO

Dorian Popa rupe tăcerea. Influencerul a realizat un vlog în care a mărturisit cum au stat lucrurile în momentul în care a fost oprit de poliţie, apoi testat pozitic la canabis.

El a recunoscut că a consumat substanţe interzise, dar susţine că nu în ziua în care a fost oprit de patrulă.

Regretă că a consumat

Ulterior, analizele de laborator au confirmat că acesta s-a drogat. Influencerul a fost depistat pozitiv la canabis.

Vreau să îmi cer scuze tuturor celor care mă urmăresc, care își încep dimineața cu vloggurile mele. Am greșit indiscutabil la vârsta și experiența pe care o am. Îmi pare nespus de rău.

Prin ceea ce am făcut am dat un exemplu negativ și prin ceea ce urmează vă spun că nu vreau să mă scuz, ci doar să relatez contextul în care s-a întâmplat.

Nu mă scuz, îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele. Recunosc, am consumat canabis, nu în ziua în care am fost oprit de poliție, ci am consumat, lucru pe care, așa cum v-am spus, îl regret, mai ales pentru că eram conștient că poți ieși pozitiv la această substanță chiar și după câteva zile”, a spus Dorian Popa.

De ce s-a urcat la volan?

Dorian a explicat că a condus maşona doar 500 metri, până la magazin, dar că asta nu-l scuză cu nimic.

Procesul meu idiot de gândire a fost că aveam o plecare din țară pentru filmări programată de mult la care nu voiam să mă duc și știți foarte bine că îl am ca șofer pe Edi, Edi care m-a condus la toate concertele din țară și când am avut problema cu genunchiul și tot așa.

O greșeală flagrantă pe care mi-o asum. Deși eram lucid, încadrarea în lege era aceeași”, a mai zis Dorian Popa.

author avatar
Andrei Ștefan