AcasăMONDENPoza Zilei

Poza Zilei

Distracția continuă. Carmen, dans tribal în Kenya. Scanează codul și vezi filmulețul complet.

1.047 afisari

19 COMENTARII

 1. De la dreapta la stanga:
  Matumba, Siti-Siti, Tamita, Ubamba, Madibi, (?), (?), Nolala
  Ati taiat poza ! Nu se mai vede Lamala !!!

 2. TARA PIERE SI BABA SE PIAPTANA !!.
  RAZI TU RAZI DAR SCROAFA E MOARTA IN COTET SI CU CURUL IN USA !,CURAND O SA INCEAPA SA PUTA.

 3. Pana in decembrie 89, toti aplaudau cuplul CEAUSESCU, nimeni nu barfea, si nimeni nu spunea, sau declara-public….LEANA-SCROAFA, sau NICU-PORCUL. Oare de ce? De ce??? Toti, sau aprope toti, tremurau de frica SECURITATII, dar s-au bucurat, au dansat, au petrecut la nesfarsit dupa exzecutia celor doi DICTATORI! Acuma, toti au dreptul sa-si dea cu presupusul , sa-si spuna oful, fara sa-si faca griji ca vine SECU: si-i salte! Pe vremea cand CEAUSESCU facea vizite prin Africa, cu saptamanile, la fostii dictatori, precum LIBIA- MUAMMAR al GADAFI- ….IRAK-SADDAM HUSSEIN….PALESTINA-JASSIR ARAFAT; si multi altti dictatori, toti aplaudau si laudau vizitele de lucru ale TOV. CEAUSECU si sotia, in AFRICA: Oare acele vizite, erau platite de americani, sau poate de rusi? cred ca ar fi bine, sa nu uitam trecutul glorios al….EPOCII de AUR! ca sa putem face o comparatie, cu prezentul.

  • Ceausescu se intorcea din asemenea turnee cu o sumedenie de contracte si agremente, dar tu ca tontu’ te gndesti doar la libertatea de a injura. Esti un trotinetist tampit si nu-i o jignire pentru ca esti anonim si nu o poti lua personal. Este doar o constatare din ce tampenii pui pe comentarii. Tot ii dai cu dictatori dar habar nu ai ce inseamna dictator, democratie, suveranitate, independenta, esti doar un oligofren de gradul III usor de recunoscut fara specialisti psihiatri. Dute si te cauta pe la 9.

  • Da bro dar ăla nu a vandalizat resursele țări, a lăsat o țară fără datorii ,iar acum te ia cu amețeală câte datorii au făcut alogenii ăștia,tu ești nelipsit din discuțiile unde implica vandalizate țării, cu siguranță ești un trepăduși trotinetar spălat bine pe singurul neuron de vre-un ong sorosit

 4. Daca l compari pe Ceaușescu cu iohan esti praf . niciodată nu s au maimuțarit. Aia au făcut ceva pentru poporul asta SI noi ne am bucurat CA prostii in 89.

 5. MAI BAIETI NE MAI TREBUIE SI NOUA NISTE CONTRACTE TATA SA MAI FACEM COMERT SE ZICE ASA CA NEA NICU AVEA CONTRACTE CU EI LA GREU

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri