AcasăMONDENPovestea tulburatoare a lui Joseph Hadad, de la Top Chef

Povestea tulburatoare a lui Joseph Hadad, de la Top Chef

Joseph Hadad, unul dintre cei trei jurati ai emisiunii Top Chef, de la Antena 1, ascunde o poveste de viata impresionanta. Bucatarul care i-a dat gata cu preparatele lui miraculoase pana si pe Bill Clinton si François Mitterand isi creste singur  cei trei copii, dupa ce sotia i-a murit in urma cu cativa ani.

Fetita cea mica a lui Hadad incearca sa fure meserie de la tati

Cine nu a auzit de Chef Joseph Hadad? Este considerat unul dintre cei mai buni bucatari din lume si a avut ocazia sa gateasca pentru gurmanzi precum Bill Clinton, François Mitterand, Robert de Niro, Madonna ori  Frank Sinatra. De curand, a acceptat provocarea lansata de Antena 1 de a face parte din juriul emisiunii Top Chef, care va debuta pe 5 noiembrie. Este mereu cu zambetul pe buze, desi viata nu l-a crutat, iar, in urma cu cativa ani, i-a rapit-o pe sotia lui, Gila, care i-a fost eleva la aceeasi scoala de bucatari din Israel pe care a absolvit-o si el. “Acolo m-am indragostit de ea. Ne-am casatorit un an mai tarziu. Eu aveam 24 de ani, ea 18 ani. Acasa, gatea ea, eu nu faceam nimic. Eram tratat ca un rege. Ea stia cum lucrez eu, 12-13 ore pe zi.

Joseph Hadad este hotarat sa il descopere pe primul Top Chef din Romania, incepand cu 5 noiembrie, la Antena 1

Nu poti sa vii acasa, sa te apuci din nou de gatit”, a povestit  Hadad, care, ramas vaduv, isi creste singur cei trei copii.  Fiica cea mica, in varsta de sapte ani si jumatate, este hotarata sa ii calce pe urme si sa devina la randul ei chef. Deocamdata, face doar salate si incearca sa fure meserie de la tati. Fiica cea mare, Daniela ( 17 ani), ar vrea sa isi incerce si ea norocul in domeniul gastronomic si viseaza sa urmeze o scoala de cofetarie-patiserie in Franta sau Belgia, dar numai dupa ce va face armata in Israel. “Nu vreau sa o refuz, armata e in sangele nostru”, a povestit Chef Hadad, care mai are un baiat, Dor David (20 de ani), aflat in prezent  la studii in Israel.

author avatar
Alina Creanga
21.693 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri