AcasăMONDENPovestea lui Denis Roabeș (Motans), jurat la Vocea României: de la chelner...

Povestea lui Denis Roabeș (Motans), jurat la Vocea României: de la chelner la lansarea primului hit pe datorie

Denis Roabeș de la The Motans, care este şi jurat la Vocea României, de la Pro TV, este astăzi unul dintre cei mai apreciați cântăreși de la noi. Piesele sale se adud la radio și fac vâlvă pretitundeni.

Totuși, drumul până la succesul din prezent nu a fost unul ușor, iar Denis a riscat tot ceea ce avea pentru a-și lansa prima piesă.

A fost chelner la Moscova

Originar din Republica Moldova, Denis Roabeș, a trecut prin multe sacrificii pentru a ajunge starul de azi.

Fiind nevoit încă de foarte tânăr, am exersat multe și diverse. Primul loc de muncă a fost într-o fabrică de cărămidă, apoi am lucrat într-un depozit. Am scris și lucrări de diplomă pentru alții contra cost. Am fost chelner în Moscova și apoi am ajuns să lucrez în vânzări.

Terminând acest segment cu marketingul, am zis că e timpul să mă apuc de ceea ce îmi place cu adevărat. Îmi amintesc că în primul an de liceu, am luat pentru prima oară chitara în mână și am început să studiez”, a spus Denis.

A lansat hitul „Versus” pe datorie

Pentru a intra în industria muzicală, Denis Roabeș a folosit toate resursele materiale de care dispunea la acel moment. Artistul este apreciat de mii de oameni, atât din România, cât și din Moldova.

Aveam două ferme, am riscat totul pentru muzică. Aveam strânși niște bani pe care i-am spart în 3-4 luni. Când am lansat piesa «Versus», de mi-a dat un boost să ajung în România, am făcut-o pe datorie! «Nu am bani să-ți dau, înregistrăm, iar dacă nu voi scoate bani din ea, merg și muncesc peste hotare», i-am spus producătorului.

Mi-a răspuns: «Ai ochi de om bun, așa că te cred!». Nu am crezut niciodată că voi ajunge la nivelul de acum. Când îți bate norocul la ușă, ai și-o teamă, să-l lași, să nu-l lași înăuntru.

Mă tem doar de mine, atât. Lucrez și cu asta. Nu mi-e frică de moarte, nu mi-e frică de sărăcie, am fost acolo. Nu mi-e teamă că nu o să mai am succes. Dacă mi se ia totul? Aș încerca să obțin la loc ceea ce îmi doresc”, a povestit Denis la Damian Drăghici.

author avatar
Andrei Ștefan
529 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger