AcasăMONDENPovestea impresionantă a lui Iulian Nunucă, câștigătorul „Vocea României”

Povestea impresionantă a lui Iulian Nunucă, câștigătorul „Vocea României”

iulian nunucaPovestea impresionantă a lui Iulian Nunucă, câștigătorul „Vocea României”

Iulian Nunucă este marele câștigător al concursului Vocea României de pe Pro TV. „Elevul” lui Tudor Chirilă a luat acasă premiul de 100.000 de euro.

Câștigătorul de la Vocea României este din Pașcani, are 18 ani și a uimit încă de la audițiile pe nevăzute.

Iulian Nunucă a avut o copilărie dificilă

Iulian a avut o viață grea și a făcut sacrificii imense pentru a-și urma visul de a face muzică. Tatăl și bunicul lui Iulian Nunucă sunt lăutari, unii extrem de cunoscuți în zona din care aceștia provin, astfel că, de mic copil, a crescut pe acordurile instrumentelor muzicale.

„De mic copil așa de tare mi-am dorit să fiu pe scena asta. Îmi imaginam cum se întorc toate scaunele… E visul meu“, a spus la audițiile pe nevăzute tânărul.

„Eu m-am regăsit în muzica pop, în muzica clasică dar n-aș putea să spun că sunt diferit, până la urmă sunt țigan și nu fug de asta. Eu mă mândresc cu toată inima că sunt țigan, pentru că noi avem tradiții frumoase, avem o familie frumoasă. Sunt diferit prin faptul că am ales să fac altceva decât ceea ce ei și-au propus“, a mărturisit Iulian.

„La început nu am fost de acord și voiam să-l ajut cu ceva, dar nu mă pricepeam la muzica pe care o cânta el. Acum, în schimb, sunt foarte bucuros de ceea ce cântă el. Dacă n-ar fi copilul meu și l-aș fi auzit undeva, aș ținti foarte sus cu el“, a spus tatăl concurentului, care l-a însoțit la audițiile pe nevăzute.

Tânărul a avut o copilărie grea și a făcut multe sacrificii pentru a-și urma visul, acela de a face muzică. „Când eram mic, cântam piese Celine Dion. Tata nu înțelegea, voia să mă îndrept spre muzica lăutărească. Îl rugam să-mi dea bani pentru orele de canto, iar el chiar nu înțelegea că aceste ore mă ajută. N-am mâncat nimic, doar ca să strâng bani și să ajung aici. Nu mă văd făcând altceva, dacă fac altceva pot să nu mai exist“, a spus tânărul în finală.

author avatar
Andreea Vlad
680 afisari

3 COMENTARII

  1. Slava unor gaozari ca tine care in viata ati facut doar crescatorie de viermi in gaoaze!Care aveti ferme de candida prin gura Fratilor ,cand vedeti un gaozar nu va apropiati la mai putin de 5 m de el

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger