AcasăMONDENPovestea de dragoste dintre Alexandru Arșinel și soția sa. Femeia i-a fost...

Povestea de dragoste dintre Alexandru Arșinel și soția sa. Femeia i-a fost alături peste cinci decenii

(sursa foto: impact.ro)

Alexandru Arșinel a părăsit, joi seară, lumea celor vii. Artistul împlinise în iunie 83 de ani.

În memoria marelui public rămân atât rolurile sale din filme, cât și cele jucate alături de echipa Teatrului de revistă „Constantin Tănase” din București. Nemaivorbind de cupletele cu regretata actriță Stela Popescu, alături de care se știe că Alexandru Arșinel formase un cuplu scenic cu succes la public.

De-a lungul anilor, artistul a fost destul de discret în ceea ce privește viața personală. Dincolo de lumina reflectoarelor, Alexandru Arșinel a fost soț și tată – actorul având doi băieți. Cunoscutul actor de comedie a fost căsătorit cu Marilena Arșinel, femeia care i-a fost alături peste 50 de ani. Până în ultima clipă a vieții artistului.

Cum și-a cunoscut soția

Alexandru și Marilena Arșinel s-au căsătorit în 1968. Actorul a povestit, în cartea sa, „Alexandru Arşinel, de la Dolhasca pe… Calea Victoriei”, lansată în 2012, despre cum și-a cunoscut viitoarea soție.

„La un moment dat, am văzut o fată a cărei imagine m-a hipnotizat, mi s-au lipit ochii de ea ca de un magnet. Nu am mai putut efectiv să îmi iau ochii de la ea. M-am apropiat şi am întrebat-o cum o cheamă, dar nu mi-a răspuns.

Am plusat şi am întrebat-o: «Dar ce ai face dacă m-aş îneca?». S-a întors spre mine, mi-a zâmbit, dar tot nu mi-a răspuns!”, a scris Alexandru Arșinel, potrivit b1.ro.

Soția actorului a suferit un accident, în urmă cu mai mulți ani

La ani buni după ce s-au căsătorit, fiindu-și alături și la bine și la greu, cei doi au trecut printr-o mare cumpănă a vieții. Soția actorului a suferit un accident. S-a întâmplat în 2016, când partenera de viață a regretatului actor a alunecat și s-a lovit la cap, potrvit aceleiași surse.

Arșinel i-a fost alături femeii iubite, sperând că starea acesteia se va ameliora. „Soția mea a început să aiba probleme de ordin neurologic și să mearga cu greutate. Se sprijină de un cadru. Face recuperare, urmează și un tratament extrem de sever. Din păcate, nu se poate opera. Să sperăm că în curând își va reveni, într-o oarecare măsură”, spunea la acel moment Alexandru Arșinel, conform sursei citate.

Mesajul colegilor de la Revistă, după decesul lui Alexandru Arșinel

Vestea tristă că Alexandru Arșinel s-a stins din viață a fost anunțată publicului de către reprezentanții Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” din Capitală, instituția al cărei director a fost cunoscutul actor.

„Teatrul de Revistă “Constantin Tănase” anunță cu profundă tristețe trecerea în neființă a domnului ALEXANDRU ARȘINEL, actor emblematic al Revistei românești, pe scena căreia a jucat mai bine de o jumătate de secol. Maestrul ALEXANDRU ARȘINEL a fost omagiat pe scena Teatrului “Constantin Tănase”, anul trecut, în luna decembrie, într-o emoționantă ediție a Galelor Savoy. Avea să fie ultima sa apariție pe scenă. S-a stins din viață la vârsta de 83 de ani.

ALEXANDRU ARȘINEL a jucat vreme de 54 de ani pe scena Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”, iar aproape 40 de ani a format un cuplu scenic cu un mare succes la public alături de marea actriță Stela Popescu.

Drum luminat, maestre, către stele! Dumnezeu să vă odihnească în pace!”, sună mesajul postat pe pagina de Facebook a teatrului, în seara zilei de 29 septembrie.

author avatar
Andrei Coman
463 afisari

5 COMENTARII

  1. UN ANTI TALENT,UN OVREIAS BISNITAR,CU 4 CASE,UN SCANDALAGIU,
    O MOACA SINSTRA,A FURAT LOCUL LA OPERATIE.
    O HAIDAMA GRASA PLINA DE OSANZA.
    CHESTIA CU MORTII NUMAI DE BINE,NU SE APLICA LA HUIDUMA.
    BINE CA S-A DUS.CHESTIA NUMAI DE BINE,SE APLICA LA RUMANUL CEAUSESCU
    ALA,TARANUL SARAC,CU 4 CLASE.A FACUT IN 25 ANI,ROMANIA PANA IN 1989.
    BA,GUSA IMPIELITATA..DUTE,DUTE.AI LASAT NUMAI DURERE.
    EU,ION,MA BUCUR CA AI PLEZNIT,SCARBA DE ANIMAL.HUO,

  2. domnule pahontu,mata il cunosteai mai bine.intre 7-14 ani
    am aflat ca era ultmul din clasa.era balbait,uituc,fura mancarea din ghiozdan.
    deci,un netrebnic,facut de ecomunisti circar de scena.
    abuziv si profitor.sa iei 80000 lei/luna.nu merita.
    zmecher,cu 5 case,2 vile.un prapadit de milog din dohasca-cu multi evrei puturosi
    bine ca a pierit.suntem mai veseli acum.hotii si excrocii,la sisilanca de jos

  3. domnule pahontu,mata il cunosteai mai bine.intre 7-14 ani
    am aflat ca era ultmul din clasa.era balbait,uituc,fura mancarea din ghiozdan.
    deci,un netrebnic,facut de comunisti circar de scena.sa se rada comunistii prosti,ca el.
    abuziv si profitor.sa iei 80000 lei/luna.nu merita.
    zmecher,cu 5 case,2 vile.un prapadit de milog din dohasca-cu multi evrei puturosi
    bine ca a pierit.suntem mai veseli acum.hotii si excrocii,la sisilanca de jos

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger