AcasăMONDENPorecla RUŞINOASĂ, de femeie, pe care a primit-o Borcea la închisoare. Toţi...

Porecla RUŞINOASĂ, de femeie, pe care a primit-o Borcea la închisoare. Toţi ”greii” râdeau de el!

Cristi Borcea ar fi primit o poreclă ruşinoasă la Penitenciarul Poarta Albă, unde a stat încarcerat vreme de patru ani, în perioada martie 2014- iulie 2018, a afirmat Miron Mitrea, care a petrecut şi el un an şi o lună în spatele gratiilor.

Miron Mitrea a vorbit despre timpul petrecut la închisoare în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, şi a mărturisit că porecla lui Cristi Borcea vine de la dorinţa de îngrijire a fostului patron al echipei Dinamo, care avea un mic „spa” în închisoare.

Borcea era poreclit „Magdalena”

Cristi Borcea ar fi fost strigat „Magdalena”.

Îi spuneam «Magdalena» bărbatului feroce al României. De ce? Avea tot timpul grijă de el, se întreținea. A avut un moment de slăbiciune, s-a lăudat și, astfel, au apărut articole cu SPA-ul lui Magdalena, SPA-ul lui Borcea din închisoare.

Știind să manipulez oameni și instituții, respectând regulamentul, am vorbit și eu cu un băiat și i-am zis că vreau să fac duș în așa-zisul SPA al lui Borcea. Era o cameră înaltă de 5 metri, geamurile lipseau, era un boiler, iar apa caldă curgea prin două țevi. Fiind frig afară, se făcea un abur, Doamne!, n-am rezistat mai mult de două minute.

Dar Borcea e un tip gomos, a vrut să se laude în presă, nu a vrut să se știe că a trăit ca un pușcăriaș oarecare. Toată presa a scris de SPA-ul lui Borcea, hai să fim serioși”, a declarat Miron Mitrea, despre porecla lui Borcea.

Miron Mitrea a mai spus că aşa-zisul „spa” pe care afaceristul în avea în puşcărie era, de fapt, o cameră foarte înaltă, fără geamuri, în care exista un boiler.

author avatar
Andrei Ștefan
907 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Donald Trump îşi împarte campania electorală pe criterii rasiale. Anunţ uluitor despre fotografia sa judiciară (VIDEO)

Donald Trump încearcă o răsturnare de situaţie. Vrea să-şi transforme dezavantajele în avantaje. Fostul preşedinte încearcă un tertiplu prin care fotografia sa judiciară să...

Ce salarii se dau la Lidl în 2024. Supermarketul caută angajaţi. Pachetul de bonusuri „rotunjeşte” leafa

Companiile de pe piaţa din retail, din România, se află mereu în căutare de noi angajaţi. Lidl caută oameni în permanenţă. Supermarketul se prezintă...