AcasăMONDENPepe si Connect-R, prieteni de nedespartit: “Ii dau sfaturi in ceea ce...

Pepe si Connect-R, prieteni de nedespartit: “Ii dau sfaturi in ceea ce priveste viata de parinte”

De cand sunt colegi in juriul emisiunii pentru copii, “Next Star”, Pepe si Connect-R sunt prieteni foarte buni, cei doi ajutandu-se reciproc cu sfaturi, fie in calitate de parinte, fie in calitate de compozitor.

Pepe si Connect-R au devenit mai apropiati decat niciodata. Cei doi artisti cantareti lucreaza impreuna la mai multe proiecte si s-au imprietenit si in afara platourilor de filmare.

Pentru ca finalistul „Te cunosc de undeva” este parinte de mai bine de un an, Connect-R – viitor tatic, care abia asteapta sa isi tina in brate copilul – apeleaza la sfaturile colegului sau de breasla. Invitat la Acces Direct, Pepe a vorbit nu doar despre lansarea noului sau clip, ci si despre prietenia dintre el si colegul din juriul “Next Star”.

“Nu mai concurez la’ Te cunosc de undeva’. Am castigat deja doua editii. Dupa mai multe proiecte in TV, am decis sa lansez un videoclip. Piesa e scrisa de Connect-R. Da, in videoclip nu apare sotia mea, e alta bruneta. Inainte de clip, am avut multe concerte in aer liber si de la vant am facut un herpes. Mi-am lasat barba si regizorul mi-a zis sa nu ma mai barbieresc. Am filmat doua zile, nonstop. Am avut toate cadrele pe afara. Era foarte frig afara si eu trebuia sa par ca sunt relaxat, cu geaca descheiata”, a povestit Pepe despre cel mai nou clip al lui, care urmeaza sa fie lansat zilele astea.

“Il cunosc pe Connect-R de mult de timp. Ne-am apropiat foarte mult la Next Star. Cand imi asculta piesele imi spunea ca suna bine dar ca trebuie sa ii schimb refrenul. Acum am ajuns sa ne sunam zilnic. Mai urmeaza un proiect. Ii dau sfaturi si in ceea ce priveste viata de parinte. Imi cere sfaturi si ii dau”, a spus cantaretul.

author avatar
Alina Costache