AcasăMONDENPepe si-a dat gata admiratoarele cu mesajul adresat lor, de 1 martie:...

Pepe si-a dat gata admiratoarele cu mesajul adresat lor, de 1 martie: „O primavara cel putin la fel de frumoasa ca si voi!”

Pepe a dovedit ca nu degeaba e alintat „latino lover”, iar fanele sunt pur si simplu topite dupa el! Cantaretul si-a zapacit admiratoarele cu un mesaj adresat lor, de 1 martie, la inceput de primavara, dar mai ales al lunii in care femeile sunt mai rasfatate ca oricand.

Mesajul adresat doamnelor si domnisoarelor a adunat sute de aprecieri in doar cateva ore, dar si o multime de comentarii si de multumiri din partea fanelor carora le-au fost adresate forbele frumoase semnate de Pepe, cunoscutul solist si, odata cu inceputul noului sezon, si jurat al emisiunii „Te cunosc de undeva”.

Pepe se numara printre barbatii care considera ca, in martie in special, nemaivorbind de restul anului, femeile ar trebui sa fie pretuite si rasfatate. Un sot fericit si foarte indragostit de jumatatea lui, Raluca, si tatic mandru al unei fetite dragalase foc, Maria, solistul a vrut sa le transmita un gand frumos tuturor doamnelor si domnisoarelor. „In tot cursul anului, de altfel, dar in aceasta luna mai mult ca oricand, cumva  … Sa aveti parte numai si numai de bucurii, sa aveti parte de toata atentia pentru ca meritati si mai ales, sa fiti IUBITE CA NICIODATA !!! O primavara CAT O SUTA de primaveri va doresc, cum nu se poate mai frumoasa, cel putin la fel de frumoasa ca si voi!!!”, suna mesajul postat de interpretul piesei „O femeie cat o suta”, pe contul sau oficial de Facebook.

Efectul vorbelor frumoase in randul fanelor a fost pe masura!

Foto: a1.ro