AcasăMONDENPepe o duce pe Raluca la altar: “Da, facem nunta”! Cand va...

Pepe o duce pe Raluca la altar: “Da, facem nunta”! Cand va avea loc evenimentul!

Cu toate ca nu si-au jurat pana acum iubirea in fata lui Dumnezeu, Pepe si Raluca sunt doi soti si parinti foarte fericiti. Acum, insa, cantaretul este decis sa isi duca sotia la altar, pentru a primi si binecuvantarea divina.

Pepe este hotarat sa se casatoreasca religios pentru a putea apoi sa il cunune pe Connect-R, prietenul lui. Fostul sot al Oanei Zavoranu si-ar dori ca fericitul eveniment sa aiba loc in data de 20 iulie, dupa cum a marturisit pentru libertatea.ro.  “Mi-as dori sa fac nunta chiar de ziua mea, pe 20 iulie. Totul depinde insa si de programul nasilor. Cert e insa faptul ca eu si Raluca vom intra in biserică inaintea lui Connect-R”, a povestit Pepe.

De asemenea, cantaretul a confirmat, miercuri, pentru emisiunea “Acces Direct” ca se casatoreste sigur in vara aceasta. “Anul trecut mi s-a parut prea aproape si de botez, dar si de casnicie. O sa merg cu ea sa isi aleaga rochia, o sa fim peste tot impreuna”, a marturisit Pepe la Antena 1.

La sfarsitul lunii august, Connect-R si sotia lui vor fi nasiti de Pepe si nevasta lui, Raluca, acesta fiind motivul pentru care fostul sot al Oanei Zavoranu se grabeste sa o duca la altar pe mama copilului sau.

Foto: timesnewroman.ro

author avatar
Alina Costache