AcasăMONDENPepe, facut knockout de Iulia Albu: “Am contribuit indirect la pastrama familiei...

Pepe, facut knockout de Iulia Albu: “Am contribuit indirect la pastrama familiei Pascu”

Iulia Albu a dat de pamant cu Pepe, dupa ce, sambata seara, artistul a imitat-o la “Te cunosc de undeva!”. Cantaretul si-a facut facut aparitia in emisiune pe tocuri inalte, cu pene in cap si cu o tinuta excentrica, asa cum poarta criticul de moda.

Iulia Albu a fost extrem de deranjata de idee, motiv pentru care a postat un mesaj pe contul de Facebook, in care il desfiinteaza pe juratul de la show-ul Antenei 1, dar si pe Alex Velea, a carui aparitie nu a impresionat-o deloc.

“Am inteles ca seara trecuta a fost difuzata mult mediatizata editie ‘Te Cunosc de Undeva!’ dedicata Iuliei Albu. Stiu, stiu, e ca naiba sa vb despre mine la a treia persoana, dar asta este. Ma bucur ca am facut cativa romani fericiti si ca am contribuit indirect si, desigur, fara acordul meu scris, la pastrama cea de toate zilele a familiei Pascu. Doar stiti ca sunt un suflet caritabil, nu-i asa? In fond, saracul domn Pascu este un veritabil pater familias. Tin de asemenea sa imi exprim nemarginita compasiune pentru Ionut Alexandru Velea care, evident, fara implicarea sa si deloc benevol aud, a fost obligat sa se prezinte pe scena in pampers cu cristale „storfofski”.
Nasol.

Desigur insa, domnul Ionut are probleme mai mari decat propriul pampers in acest moment…
Si pentru ca nu am putut sa nu sesizez sintagma „acesta este un pamflet” subsecventa liricii slabute a momentului din finalul emisiunii, promit sa ii trimit stimabilului 2 oua tari pentru a suplini lipsa pe care o resimte in aceste momente grele.

Acesta nu este un pamflet insa personajele in discutie pot fi tratate ca atare. Kiss, kiss, kisses! Flapper Girl”, a scris Iulia  Albu pe contul de Facebook.

author avatar
Alina Costache