AcasăMONDENPepe este "latino-loverul dambovitean, mereu neinspirat vestimentar, casual de cartier fara prea...

Pepe este „latino-loverul dambovitean, mereu neinspirat vestimentar, casual de cartier fara prea multe de spus”! Cine da de pamant cu solistul!

Se pare ca viata de vedeta nu este deloc usoara, nici macar cand esti barbat. Daca femeile isi fac griji in privinta tinutei, parului, pantofilor, accesoriilor si a machiajului, se pare ca nici barbatii nu scapa deloc usor.

Designerul Mircea Barbulescu a analizat evolutia in timp a unor vedete de televiziune, iar rezultatul a fost cam dezastrus. Sub lupa designerul au intrat Fuego, Catalin Maruta, dar si Pepe.

„Dezastru – „Impodobeşte-ma, mama, ca pe brad!” N-am sa pot niciodata intelege de ce unii oameni raman blocati in trecut. In cazul lui, anii ’80 !”, a spus Barbulescu, pentru spynews.ro, despre cantaretul al carui colind a ajuns subiectul multor glume in tara noastra.

Foto: rronline.ro

Desi Andra arata de cele mai multe ori impecabil, in viziunea designerului, se pare ca Maruta nu prea acorda prea multa atentie stilului sau: „Vestimentar vorbind, Catalin se imbraca simplu, fara sare şi piper, nu exceleaza şi se incapataneaza sa ramana la un nivel de TVR2, incercand sa para ca nu-i pasa şi ca nu are nevoie de stilist. Cred ca ar fi cazul sa tina pasul cu frumoasa lui sotie care este o femeie foarte bine imbracata”.

Insa, de departe, Pepe a fost cel mai „avariat”: „Latino-loverul dambovitean, mereu neinspirat vestimentar, casual de cartier fara prea multe de spus”.

author avatar
Andra Nesu