AcasăMONDENPepe este topit! Cine e domnisoara care l-a cucerit!

Pepe este topit! Cine e domnisoara care l-a cucerit!

Pepe este unul dintre cei mai fericiti barbati din lume. Are o cariera demna de invidiat si o familie la fel de frumoasa.

Cantaretul spune ca de cand a devenit tatic, viata i s-a schimbat complet. Mereu cand pleaca in turneu sau la filmari pleaca trist pentru ca micuta Maria ramane acasa.

„Un copil iti schimba viata cu totul. Acum nu mai ies atat de des cu baietii, nu mai pierd noptile, asa cum faceam inainte. Nu imi mai arde sa mai raman la sprituri cu colegii, dupa vreun concert. Gandul imi e doar la Maria. Ce face, daca a mancat, daca a adormit.

Fiica mea ii cere mereu sotiei sa ma sune, pentru ca vrea sa ma auda. Ma intreaba ce fac, cand vin acasa. Imi topeste sufletul, nu imi mai arde de nimic. Inainte nu ma deranja sa plec in cate un turneu, acum sufar daca stau cateva zile fara sa imi vad fiica. Ea si Raluca sunt centrul universului meu. Este lege, imediat cum ma trezesc, o asez langa mine in pat si fie mai dormim putin imbratisati, fie ne jucam. Mai tarziu merg la bucatarie sa beau o cafea. De fiecare data, Maria este cea care pune zaharul si amesteca”, a declarat Pepe, pentru cancan.ro.

author avatar
Andra Nesu