AcasăMONDENPepe este foarte bucuros! A lansat o noua melodie – "Ce fata"!...

Pepe este foarte bucuros! A lansat o noua melodie – „Ce fata”! (VIDEO)

Pepe nu se poate plange de nimic! De cand a divortat de Oana Zavoranu, toate lucrurile ii merg struna. Are o familie minunata, iar cariera sa artistica este in plina ascensiune.

Cantaretul este tare mandru ca a lansat o noua melodie de dragoste – „Ce fata”, single pe care il va promova incepand cu zilele acestea. Este cel de-al treilea extras de pe urmatorul album al artistului dupa “Femei periculoase” si “Iubire interzisa” . Pepe marturiseste ca in curand vor incepe si filmarile pentru noul sau videoclip.

„“Ce fata” este o piesa care imi place foarte mult si spre deosebire de celelalte productii de pe album a iesit repede. Am pus deja pe foaie si o idee de videoclip mai ales ca, dupa o prima auditie, foarte multi dintre prieteni si colegi asteapta invitatia la filmari. Va fi o petrecere nebuna, nebuna de tot cu foarte multe guest staruri. La un moment dat, fiecare dintre noi a fost pus intr-un fel sau altul in situatia pe care o povesteste “Ce fata” asa ca totul o sa decurga natural. Am vrut ca sound-ul piesei sa fie diferit de ceea ce am facut pana acum. De la linia melodica si pana la mix si master totul este dus catre partea de club a lucrurilor. “Ce fata” va fi promovata la TV si pe radio in perioada urmatoare si sper ca in cel mai scurt timp posibil sa filmam si clipul”, a spus Pepe potrivit Urban.ro.

[youtube]uQMc-uSHXWU[/youtube]

Ce parere aveti? Va place noua piesa a lui Pepe?

author avatar
Anca Murgoci